Gemeente Baarn

Informatieavond âSamenwerken in de wijkâ


Hebt u ideeën om Baarn mooier, veiliger of socialer te maken? Hebt u een initiatief om uw leefomgeving te verbeteren en zoekt u buurtgenoten om het plan te realiseren? Wilt u weten hoe een wijkplatform werkt en wat voor u de mogelijkheden hierin zijn? Komt u dan naar de informatieavond âSamenwerken in de wijkâ op woensdag 3 november aanstaande.

Twee keer per jaar komen alle wijkplatforms in Baarn op uitnodiging van de gemeente een avond bijeen. Een wijkplatform is een team vrijwilligers dat suggesties aandraagt voor de gemeente, schouwen uitvoert (bijvoorbeeld is mijn wijk goed verlicht?), meedenkt over projecten op het gebied van verkeer, groenonderhoud, speelruimtebeleid etc.

Denkt u âDat is nou écht iets voor mij!â, kom dan kennismaken op de eerstvolgende avond âSamenwerken in de wijkâ. U bent welkom op woensdag 3 november aanstaande van 20.00 tot 22.00 uur in de kleine zaal van de Speeltuinvereniging Oosterkwartier, Dahliastraat 16. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Na afloop kan er ontspannen worden nagepraat.

Hebt u vragen, neemt dan contact op met de coördinator wijk- en buurtgericht werken Frankeline van Nieuwenhuijzen via telefoon 035 548 16 14 of via wijkgericht@baarn.nl