Provincie Drenthe


Afsluiting N375 tussen Pesse en de rotonde aanlsuiting Ruinerwold

Vanaf woensdag 3 november tot en met vrijdag 5 november 2010 voert de provincie Drenthe onderhoudswerkzaamheden uit aan de rotondes Ruinen en Weerwille in de weg N375. De werkzaamheden worden in de avond en nachturen uitgevoerd (18.00 uur tot 6.00 uur).

In verband hiermee moet rekening worden gehouden met tijdelijke verkeersmaatregelen voor de weg N375. De maatregelen kunnen bestaan uit inhaalverboden, gewijzigde maximumsnelheden en geslotenverklaringen.

Een overzicht van de belangrijkste maatregelen:
* Vanaf woensdag 3 november 18.00 uur tot donderdag 4 november 6.00 uur en vanaf donderdag 4 november 18.00 uur tot vrijdag 5 november 6.00 uur is de N375, gedeelte vanaf Pesse tot de rotonde aansluiting Ruinerwold in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

* Het verkeer wordt omgeleid via met borden aangegeven routes.

De weersomstandigheden kunnen de duur van de uitvoering van het werk beïnvloeden. De maatregelen zijn van kracht gedurende de periode, dat de desbetreffende borden zijn geplaatst, al naar gelang dat voor de uitvoering van het werk zal zijn vereist.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer L. Dijks van de Afdeling Wegen en Kanalen, telefoonnummer (0592) 36 52 56. U kunt ook www.verkeer.drenthe.nl raadplegen.