Gemeente Millingen


Gratis notenbomen (walnoot)

Aan de Zeelandsestraat ter hoogte van huisnummer 55 zijn in het kader van de ruilverkaveling een aantal notenbomen geplaatst. Deze bomen zijn ongeschikt voor deze locatie en worden daarom vervangen en aangeboden aan inwoners.

De notenbomen kunnen herplant worden maar de gemeente zal ze niet op een andere openbare plek plaatsen, omdat notenbomen groot worden en veel onderhoud nodig hebben.

Wij willen deze mooie bomen wel graag in de gemeente houden en bieden ze daarom aan aan inwoners, die belangstelling hebben hiervoor. Bent u geĂŻnteresseerd in een notenboom? Dan kunt u zich aanmelden via telefoonnummer 024 3996 365. De bomen worden op woensdagmiddag 10 november vanaf 14:00 uur uit de grond gehaald. Tussen 14.30 en 15.30 uur kunnen de bestelde bomen worden afgehaald. Houdt u er wel rekening mee dat er een flinke kluit aan de bomen blijft, en u dus voor geschikt vervoer moet zorgen. Aangezien er maar een beperkt aantal bomen beschikbaar is, geldt; wie het eerst komt (aanmeldt)....

De nieuwe gemeentegids van Millingen aan de Rijn is uit, en inmiddels ook al huis-aan-huis verspreid door TNT-post. Heeft u geen gids ontvangen? Dan kunt u deze alsnog aanvragen via 024 3996200 of via info@millingenaanderijn.nl Wij zorgen er dan voor dat u alsnog een exemplaar krijgt toegestuurd.