A12 ten noorden van Antwerpen: op- en afrit Berendrecht en afrit Stabroek enkele dagen afgesloten

03/11/2010 10:01

Vlaamse Overheid

De komende dagen worden een aantal op- en afritten op de A12-noord richting Antwerpen enkele dagen afgesloten. Het gaat om de op- en afrit Berendrecht en de afrit Stabroek. De overige op- en afritten blijven open, net als de oprit naar de R2.

De komende dagen worden een aantal op- en afritten op de A12-noord richting Antwerpen enkele dagen afgesloten. Het gaat om de op- en afrit Berendrecht en de afrit Stabroek. De overige op- en afritten blijven open, net als de oprit naar de R2. Op 6 oktober startte het Agentschap Wegen en Verkeer met een structureel onderhoud op de A12, tussen Ekeren/Stabroek en de Nederlandse grens. Op de rijbaan richting Nederland zijn de werken ondertussen achter de rug, momenteel wordt er gewerkt in de richting van Antwerpen. Die plaatsen waar het wegdek er het ergste aan toe is, worden aangepakt. De werken nemen twee maanden in beslag en zitten voorlopig op schema. Het verdere verloop van de werken is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Verkeerssituatie

De verkeerssituatie op de A12 richting Antwerpen ziet er de komende dagen als volgt uit:

verkeer richting Antwerpen blijft op één rijstrook op- en afrit Berendrecht afgesloten van donderdag 4 november 6u tem vrijdag 5 november 20u

omleiding afrit Berendrecht via A12 en complex Stabroek; omleiding oprit Berendrecht via Steenhovenstraat, Antwerpsebaan en complex Stabroek. afrit Stabroek afgesloten van maandag 8 november 6u tem woensdag 10 november 20u

omleiding afrit Stabroek via A12 en complex Ekeren; oprit Stabroek blijft open.

Snelheidsbeperking

De veiligheid van de wegenarbeiders en de weggebruikers is een prioriteit. Daarom vraagt het Agentschap Wegen en Verkeer met aandrang aan de automobilisten om de snelheidsbeperking van 70 km/u te respecteren.



Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel