Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Sportvak kiest voor heldere profilering

Afspraken voor komende drie jaar liggen vast

SLIMMmedia, uitgever van vaktijdschrift Recreatief Totaal en de organisatie van de Recreatie Vakbeurzen van Hardenberg en Gorinchem hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe driejarige samenwerking. Hans van Leeuwen, directeur van SLIMMmedia, sloot een soepel verlopen onderhandelingstraject af. De nieuwe afspraken houden in dat de komst van een nieuwe Sportvak beurs definitief van de baan is. Voor de Recreatie Vakbeurzen betekent dit een nog sterkere profilering van de totale markt van recreatie en toerisme. Dit biedt vooral groeikansen voor de sportieve recreatieve activiteiten (wandelen, fietsen, fitness) binnen het totale leveringprogramma voor de totale Recreatie Vakbeurs Gorinchem. Hiermee komt men tegemoet aan de wens van veel toeleverende bedrijven in deze sector die de vrijetijd als een groeimarkt zien en door een sterke Recreatie Vakbeurs de toekomst zonnig tegemoet zullen zien.

Ook het congresprogramma, georganiseerd door Pleisureworld, kent veel raakvlakken met de markt van recreatie en toerisme. Zo zijn er congresdagen voor branche organisaties als ToerNed (de grootste vereniging van dagrecreatiebedrijven), Dag van de Buitensport van de VeBON en Investeren in leisure loont. Niet onbelangrijk om te vermelden is dat ook het landelijk congres van de RECRON dit jaar in Gorinchem zal plaatsvinden. "Als expert in leisure zijn we tevreden over de gemaakte afspraken met het management van de Evenementenhal en hoe alles in goed overleg is verlopen", aldus Hans van Leeuwen. Hierdoor ontstaat er weer ruimte voor nieuwe initiatieven.

Nieuw dit jaar is de Nationale Netwerk Lunch tijdens de Recreatie Vakbeurs Gorinchem, die door Paul Beck, directeur van de Floriade 2012 geopend zal worden. De verwachting is dat er ruim 300 gasten (recreatieondernemers) op af zullen komen. De Nationale Netwerk Lunch zal uitgroeien tot een jaarlijkse traditie van de Recreatie Vakbeurs Gorinchem.

SLIMMmedia - Recreatief Totaal is er voor de recreatieondernemer inbungalowparken, kampeerbedrijven, groepsaccommodaties, sauna's, dagrecreatie bedrijven, attractieparken (niet-gemeentelijke) zwembaden en buitensportbedrijven.

Pleisureworld, dé startpagina voor de recreatiebranche, is een onafhankelijk platform voor overheden, en de branches sport, recreatie en toerisme. Pleisureworld biedt de recreatieondernemer perspectief op de totale vrijetijdsmarkt en streeft naar een optimaal ondernemersklimaat waarbij productkennis, trends en noviteiten de basis vormen voor succesvol ondernemen. Het platform bestaat uit diverse leden waaronder TOP Partners, Sponsors en Businessclubleden.

----------
Noot voor de redactie (