Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veronica Magazine sluit nieuw drukcontract met Roto Smeets Group B.V.

Veronica Uitgeverij B.V. en Roto Smeets Group B.V. hebben de drukovereenkomst voor Veronica Magazine verlengd tot eind 2013. Het gaat om een miljoenencontract. Over de exacte bedragen worden geen mededelingen gedaan.

Met deze nieuwe overeenkomst geven beide partijen aan tevreden te zijn over de huidige wederzijdse samenwerking en het voornemen die nog verder te verdiepen.

Peter Contant, algemeen directeur/hoofdredacteur van de Veronica Uitgeverij in Hilversum zegt in een reactie: "Na een brede Europese oriëntatie blijkt Roto Smeets voor Veronica Magazine nog steeds de beste drukpartner. Roto Smeets biedt een goede kwaliteit en betrouwbare levering. De deal onderstreept daarnaast de professionele werkrelatie van beider bedrijven. Ik ben blij dat ik dit belangrijke proces voor mijn vertrek bij Veronica positief heb kunnen afronden."

De druk -en nabewerkingovereenkomst bestaat uit het in diepdruk vervaardigen van het binnenwerk, het in rotatieoffset produceren van het omslag alsmede de afwerking van het blad. Daarnaast zorgt Roto Smeets voor het gereed maken van de distributie van zowel de abonnee- als losse verkoopoplage. De productie van Veronica Magazine wordt verzorgd door de diepdruklocatie van Roto Smeets te Deventer.

Met 2,7 miljoen lezers en een wekelijkse verspreide oplage van ruim 900.000 exemplaren is Veronica Magazine veruit het grootste publiekstijdschrift van Nederland. Veronica Magazine wordt elke week door 1 op de 5 huishoudens geraadpleegd voor de tv-programmering. Daarnaast wordt het blad gelezen voor de interviews, reportages en nieuws op het gebied van tv, film, sterren, entertainment en lifestyle.

Deventer, 3 november 2010

Raad van Bestuur
Roto Smeets Group