Ingezonden persbericht



Novell Benelux Thoughtleader van het Next Generation IT congres

3 en 4 november in Jaarbeurs Utrecht

Utrecht, 26 oktober 2010 - Novell Benelux is één van de drie Thoughtleaders van het Next Generation IT congres, dat gelijktijdig met het Tooling Event 2010 op woensdag 3 en donderdag 4 november a.s. in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden. De thema's van het Next Generation IT congres zijn 'Virtualisatie en Cloud Computing'. Beide thema's zullen enerzijds vanuit de strategische kant, anderzijds vanuit een heel concrete en praktische kant worden belicht.

Gedurende de twee dagen kunnen CIO's en IT-managers keynote presentaties volgen van gerenommeerde (internationale) experts in het VIP Theater. Het VIP Theater en congresprogramma zijn alleen toegankelijk voor genodigden. Zie voor meer informatie www.nextgenerationit.nl

Sprekers
Mark-Peter Mansveld, Director Data Center Solutions Benelux, Novell Benelux, verzorgt op woensdag 3 november om 15.15 uur een presentatie met als onderwerp: 'WorkloadIQ; managing relevancy in physical, virtual and cloud environments' in het VIP Theater.

Bezoekers van de beurs hebben de mogelijkheid om Next Generation IT te ervaren in het Next Generation IT DEMO Paviljoen centraal gepositioneerd op de beursvloer. Ook zal Novell Benelux hier haar oplossingen op het gebied van IWM (Intelligent Workload Management) verder demonstreren, zoals PlateSpin en Identity & Security Management oplossingen en diverse ChalkTalks over WorkloadIQ. Het paviljoen is voor elke bezoeker toegankelijk die zich heeft ingeschreven voor de beurzen infosecurity.nl, Storage Expo en het Tooling Event 2010.

Over Novell
Novell (Nasdaq: NOVL) is toonaangevend in Intelligent Workload Management en helpt organisaties op een veilige manier IT-diensten te leveren en te beheren in fysieke, virtuele en cloud-omgevingen. Dankzij onze oplossingen voor toegang- en identiteitbeheer, systeembeheer, samenwerking en IT-platforms gebaseerd op Linux (open source), kunnen onze klanten de IT-kosten, -complexiteit en -risico's terugdringen. Met de infrastructuursoftware en een volledig ecosysteem van samenwerkingsverbanden integreert Novell gemengde IT-omgevingen en stelt daardoor mensen en middelen in staat om als één te werken. Zie voor meer informatie: www.novell.com.

###