InCTspiratie 2010: 7 bijzondere sprekers op congres voor uitgevers


Exclusieve keynote door Bob Young (CEO Lulu.com)

ROTTERDAM, 20100927 -- Ook dit jaar heeft InCT voor haar najaarscongres InCTspiratie een zeer aantrekkelijk programma met maar liefst 7 topsprekers die ieder actuele thema's zullen aansnijden. De special keynote op dit congres wordt verzorgd door Bob Young, oprichter en CEO van Lulu.com, die exclusief voor InCTspiratie naar Nederland zal komen. InCTspiratie is een uniek evenement: een mix tussen luisteren, discussiëren, brainstormen en netwerken. Op dit congres worden bezoekers uitgedaagd en geprikkeld. Het is dus geen congres voor uitgevers die het liefst de veilige en begaanbare paden willen bewandelen.

Wie spreken er op InCTspiratie 2010:
Derk Haank (CEO Springer) zal middels een wake up call deze dag aftrappen;
Wiebe de Jager (Eburon, eReadersgroep) geeft de stand van zaken met betrekking tot digitaal lezen (ebooks, iPad), nu en in de nabije toekomst;
David Beckmann (Danske Dagbladene) over de `lessons learned' van een samenwerkingsproject tussen Deense krantenuitgevers;
Hugo van Woerden (Jongbloed BV) over het succes van de Dwarsligger, een innovatie op papier;
Angélique Wouters (Selexyz boekhandels) over de relatie tussen uitgeverij en boekhandel in tijden van digitalisering
Oscar Kneppers (Bright) over ondernemen en uitgeven
Special Keynote: Bob Young (Lulu.com) over self publishing, technologie en innovatie

InCTspiratie is uniek en exclusief
De combinatie van vooraanstaande en interessante sprekers én workshops maakt InCTspiratie is tot uniek evenement. De opzet van de hele dag is dat de bezoeker actief bezig is en met een concreet resultaat aan het eind naar huis gaat. Naast het luisteren naar de sprekers zijn er ronde tafelgesprekken waar met vakgenoten verder van gedachten gewisseld kan worden. Tijdens de lunch stellen we alle bezoekers in staat kennis te maken met de andere deelnemers. De bezoekers worden door ons ingedeeld aan een lunchtafel waardoor zij verzekerd zijn van een aantal onverwachte maar interessante tafelgenoten.


Meer informatie

InCTspiratie vindt plaats op woensdag 3 november op conferentieoord Zonheuvel in Doorn. Meer informatie en aanmelden via www.inctspiratie.nl.

Over InCT

InCT (spreek uit als `inkt') is al negen jaar hét toonaangevende merk op het gebied van innovatie bij uitgevers van boeken, tijdschriften, kranten en multimedia. Het portfolio van InCT bestaat uit een tweemaandelijks magazine, een dagelijks bijgewerkte website (www.inct.nl), een wekelijkse nieuwsbrief, een weblog, twee bijzonder succesvolle evenementen, boekpublicaties, een online netwerk (uitgeefprofessionals.ning.com) en opleidingen.