WTV Masterclass "Groeiend Ondernemen"


Klaar voor de toekomst en de concurrentie een stap voor

WOERDEN, 20101012 -- Op 3 november 2010 organiseren Alex Kok van Woerden TV en Diny Wijnmaalen van Diny Wijnmaalen Consulting de tweede WTV Masterclass, die in het teken staat van "groeiend ondernemen". Het doel van deze masterclass is om u te inspireren op diverse gebieden van het ondernemerschap, zodat u en uw onderneming klaar staan voor de komende periode van economische groei om zo de concurrentie een stap voor te zijn.

Vanaf 14.00 uur inspireren de drie sprekers u in Grand Kasteel Woerden op de volgende onderwerpen:
1) Communicatie en Presentatie - door Janine Hovius van Beaufair
Hoe presenteer ik mezelf en mijn bedrijf? Haal ik alle informatie uit mijn klanten en opdrachtgevers? Hoe word ik een goede onderhandelaar? Hoe kom ik over tijdens een presentatie? Hoe straal ik zelfvertrouwen uit? In dit eerste blok van de masterclass haalt u inspiratie en zelfvertrouwen om uw verkoop- en communicatieactiviteiten een boost te geven.

2) Financial Coaching - door Ronald Jacobs van Claassen, Moolenbeek & Partners
Aan de hand van cases en praktijkvoorbeelden ontvangt u financiële tips om meer uit uw bedrijf en administratie te halen. Hierdoor bent u beter in staat om de juiste vragen aan uw financiële adviseurs en/of medewerkers te stellen. Kortom: u krijgt informatie om direct geld te besparen en dus geld te verdienen.

3) Geïnspireerd Groeien - door Ronald Loman van Leadership Management Nederland
Deze specialist in het meetbaar verbeteren van uw bedrijfsresultaat spreekt uit eigen ervaring: "Persoonlijk heb ik het LMI-traject als manager doorlopen en heb de kracht van het programma Effectief Persoonlijk Leiderschap mogen ervaren. Voor mij was dit een indringende ervaring die mij daadwerkelijk een enorme vooruitgang op persoonlijk en zakelijk vlak heeft laten doormaken. De resultaten van mijn opdrachtgevers staan centraal in mijn aanpak en de resultaten zijn extreem positief."

4) Speed Workshops
De deelnemers van de masterclass worden onderverdeeld in kleine groepen. In drie keer 20 minuten is er persoonlijke aandacht van de sprekers voor de kleine groep. Dit biedt de mogelijkheid kort de diepte in te gaan.

5) Netwerk diner
In de ambiance van Grand Kasteel Woerden sluiten we de dag af met een walking dinner. Tijdens het eten kunt u napraten, netwerken en kennismaken met de andere ondernemers.

Inschrijven voor deze inspirerende dag kan via www.masterclasseswoerden.nl.





Ingezonden persbericht