De meest populaire liefdesnestjes van Nederland in kaart gebracht


Waar staat hèt hotelbed dat getuige is van de meest zwoele nacht in een mensenleven

ROTTERDAM, 20101103 -- Jaarlijks trouwen er in Nederland meer dan 70.000 bruidsparen. Dit betekent dus ook meer dan 70.000 huwelijksnachten. De vraag blijft echter; Waar vinden deze spannende nachten plaats? In een gemiddelde suite in een lokaal hotel, een exclusieve suite in een design hotel of juist gewoon heerlijk knus in je eigen liefdesnestje? Kortom, wat is het meest populaire liefdesnestje van Nederland - waar staat hèt hotelbed dat getuige is van de meest zwoele nacht in een mensenleven?

De huwelijksnacht: voor velen een bijzondere afsluiting van een perfecte dag! Iedereen heeft ideeën over het doorbrengen van de huwelijksnacht. De één wil graag tot in de vroegere uurtjes feesten met vrienden en familie, waarna ze uitgeput hun bed opzoeken, terwijl de ander zo lang mogelijk van de nacht wil genieten en in een relaxte omgeving terugblikt op de mooiste dag van hun leven.

Resultaten Onderzoek
Nu blijkt uit onderzoek door ThePerfectWedding.nl, het grootste online trouwmagazine van Nederland, dat van de 360 geïnterviewde koppels minder dan de helft de huwelijksnacht thuis doorbrengen. 2% kiest er zelfs voor om bij vrienden de huwelijksnacht door te brengen. "Opvallend!", zo vindt Sarah Glasbergen, oprichtster van ThePerfectWedding.nl. "Bruidssuites zijn de laatste tijd steeds meer in trek en het verbaast me dat juist ongeveer de helft ervoor kiest om thuis deze bijzondere nacht door te brengen." Toch blijven er op jaarbasis meer dan 35.000 bruidsparen over die de huwelijksnacht buiten de deur doorbrengen en dat zijn er wekelijks maar liefst 673! Het is maar goed dat er in Nederland veel mooie locaties te vinden zijn!

In Nederland bieden veel hotels de meest uitgebreide arrangementen aan om deze bijzondere nacht te vieren. Van een chocolaatje op je kussen tot aan een prachtig gevuld bad met rozenblaadjes en een openhaard, die voor je aankomst al wordt aangezet Maar in welk hotel beleven de kersverse echtgenoten de huwelijksnacht en verliezen velen de maagdelijkheid?

De meest populaire liefdesnestjes
Uit gesprekken met bruidsparen en bekende weddingplanners is gebleken, dat de meest grote en luxe hotels in onze hoofdsteden tot de top behoren op het gebied van huwelijks overnachtingen. Bruidsparen kiezen massaal voor deze hotels om de huwelijksnacht door te brengen.

1. The Dylan Hotel Amsterdam
2. Het Steigenberger Kurhaus Hotel Scheveningen
3. Hotel New York Rotterdam

Natuurlijk zijn er nog veel meer speciale en unieke locaties om de huwelijksnacht door te brengen, maar veel locaties zijn onder de bruidsparen nog niet zo bekend. Neem de Lute Suites in Amstelveen, Hotel Pincoffs in Rotterdam, Librije's hotel in Zwolle, Hotel 717 in Amsterdam en de Vuurtoren van Harlingen in Harlingen. Uniek is het juiste woord om deze hotels te omschrijven. Minder bekend, maar zeer exclusief en een echte aanrader voor aanstaande bruidsparen!

De mooiste liefdesstulpjes zijn dus zeker te vinden in Nederland! De bovengenoemde adresjes zijn erg in trek en bruidsparen boeken graag een van deze geweldige suites. Ook de unieke en iets kleinere hotels doen het steeds beter, zo blijkt uit onderzoek. Tientallen weddingplanners werd het hemd van het lijf gevraagd en er werd massaal gereageerd op de poll van de website.

ThePerfectWedding.nl