Gerben Ras nieuwe Commercieel Directeur RSN Group


AMSTERDAM, 20101103 -- RSN Group, leverancier van IP, data, netwerk, hosting en colocatie diensten via dochterondernemingen als ReasonNet en Gyro Center, heeft haar management team versterkt met de komst van Gerben Ras (40) als Commercieel Directeur. Gerben heeft een jarenlange ervaring binnen de ICT-sector, waaronder LogicaCMG. De laatste jaren was Gerben actief als Managing Director bij Media Republic. Binnen de RSN Group is Gerben verantwoordelijk voor accountmanagement, business development en marketing. Het directieteam van de RSN Group bestaat uit Leo Habers CEO, Jeroen Menheere COO, Marco Vrijburg CFO en Gerben Ras CCO.

De RSN Group heeft een jaar geleden haar nieuwe Datacenter, Gyro Center DC-2, geopend aan de Gyroscoopweg 134 te Amsterdam. Dit ultramoderne energiezuinige datacenter zal samen met het dienstenpakket van ReasonNet en het uitgebreide Werelwijde IP-netwerk de komende periode steeds verder invulling geven aan diensten zoals, virtualisatie, Cloud Computing en Capacity on Demand.

Leo Habers, CEO van RSN Group is enthousiast over de komst van Ras: "De groep heeft een uniek dienstenportfolio welke op maat gesneden kan worden voor elk type klant. Met de komst van Gerben wordt er nadrukkelijk invulling gegeven aan onze langetermijnstrategie, die gericht is op een full-service hosting en housing propositie waarmee onze klanten direct tijd en geld besparen."

Op 20 december wordt er in samenwerking met een aantal partners een symposion georganiseerd in de wijnterminal op het Cruquius industrieterrein te Amsterdam. Hier zullen zaken als Computer en Network hacking, IP-netwerk, `Virtualisatie hoezo?' en `Cloud wat is dat eigenlijk?', aan de orde komen. Kijk voor meer informatie op www.reasonnet.com/20december. De toegang is gratis.

----------------------------------------------------
Over RSN Group
De RSN Group is de holdingorganisatie van waaruit de dochterondernemingen GYRO Center, ReasonNet en ReasonNet Co-Locate worden beheerd. Deze entiteiten leveren IP, data, netwerk, hosting en colocatie diensten. Met een onderscheid per segment in het individuele productaanbod, bieden deze kanalen dekking over de gehele branche die zij bedienen.

De gezamenlijke activiteiten van de RSN Group dochters bestaan uit het leveren van maatwerkoplossingen gericht op de hosting- en netwerkbehoefte van onze klantenkring. Variërend van aanpasbare colocatie oplossingen tot individueel ingerichte privéfaciliteiten op internationale high-density locaties. Voor meer informatie, bezoek www.rsn-group.net





Ingezonden persbericht