Gemeente Heemskerk


zondag, 03 oktober 2010

Doe mee aan de Dag van de Dialoog

Woensdag 3 november is in Heemskerk de Dag van de Dialoog. Op verschillende plaatsen in Heemskerk kunt u met mede-Heemskerkers samen eten en in gesprek over het thema "Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder". De gesprekken zijn van 12.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot 19.30 uur. Aan iedere tafel kunnen zes tot acht personen aanschuiven en tijdens de gesprekken wordt lunch en diner geserveerd. Vanaf 19.30 uur is er in het gemeentehuis nog een afsluitende bijeenkomst.

Wilt u meepraten en mee-eten, geef u dan nu op voor een lunch- of dinertafel bij bureau Discriminatiezaken Kennemerland!

De Dag van de Dialoog is een maatschappelijk initiatief voor inwoners en (lokale) organisaties. Deze dag wordt jaarlijks in veel steden georganiseerd. Tijdens de Dag van de Dialoog gaan buurtgenoten van alle rangen, standen, culturen en komaf met elkaar in gesprek. In gesprek kunnen de deelnemers kennis nemen van elkaars achtergrond, ervaringen en ideeën, en daarmee zichzelf verrijken.

Locaties
Er zijn meerdere locaties waar u uit kunt kiezen. Op de site www.dagvandedialoog.info staat nog extra informatie over de Dag van de Dialoog en kunt u zichzelf aanmelden voor de maaltijd en de locatie van uw keuze. Heeft u geen toegang tot Internet, dan kunt u contact opnemen met Bureau Discriminatiezaken via het telefoonnummer 023-531 58 42.
---