Audax Persbericht

Op woensdag 3 november zal de Noorse prinses Märtha Louisa haar veelbesproken boek 'Ontdek je beschermengel' signeren bij AKO. De signeersessie vindt plaats van 12.00 tot 13.00 uur in de grote AKO winkel op Schiphol Plaza.

Prinses Märtha Louisa is de dochter van koning Harald V en koningin Sonja van Noorwegen. Samen met Elisabeth Samnøy schreef ze het boek 'Ontdek je beschermengel' dat vanaf deze maand onder andere bij AKO en op AKO.nl verkrijgbaar is.

AKO B.V. is met ruim 100 leeswinkels en circa 800 medewerkers Nederlands grootste filiaalorganisatie voor de verkoop van tijdschriften, kranten en boeken. De AKO-winkels zijn gevestigd op toonaangevende A1-locaties in de belangrijkste winkelstraten van Nederland, op alle grotere NS-stations en op de luchthavens Schiphol Airport, Rotterdam - The Hague Airport, Eindhoven Airport en Maastricht- Aachen Airport. Daarnaast is AKO sinds dit jaar ook in het ziekenhuis te vinden: momenteel in het Leids Universitair Medisch Centrum te Leiden, en het Atrium MC te Heerlen.

AKO is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax.

(einde persbericht)




Audax