Ingezonden persbericht


Groenestraat 294 | 6531 JC Nijmegen | Tel: 024-3552651 | Fax: 024-3552735

-- Persbericht --

Rob van Hegelsom wint de Wereldwijzer Puzzeltocht 2010

Nijmegen, 3 november 2010 - De winnaar van de Wereldwijzer Puzzeltocht 2010 is bekend. Na een spannende afvalrace heeft Rob van Hegelsom als enige de laatste vraag goed beantwoord. Rob, op Wereldwijzer beter bekend als rvanhegelsom, wint hiermee de ultralichte donzen slaapzak aangeboden door Nomad.

De Wereldwijzer Puzzeltocht, georganiseerd door Wereldwijzer Reisforums, werd dit jaar voor het eerst gehouden en is een groot succes geworden. Aan de start stonden 245 deelnemers.

Elke werkdag werd er een nieuwe vraag gesteld. Het antwoord was op het forum zelf te vinden. De eerste vraag was: 'Wie is de forumbeheerder van het Thailand forum?'. Voor één van de laatste vragen moesten de deelnemers een foto op Wereldwijzer zoeken waarop de volgende tekst stond: 'Dangme East District Hospital House Building Project'.

"Ik wil Wereldwijzer hartelijk bedanken voor deze geweldige wedstrijd waarvan ik erg genoten heb", aldus Rob van Hegelsom, winnaar van de Wereldwijzer Puzzeltocht. "Tevens wil ik ook graag mijn mede wedstrijdgenoten bedanken voor de leuke strijd. En niet te vergeten Bloem29 voor dit superidee! Ik zal zeer zeker erg gaan genieten van de ultralichte donzen Nomad slaapzak. Ik ga hem testen als we lekker aan het wandelen zijn in de natuur".

Alle vragen van de Wereldwijzer Puzzeltocht zijn te bekijken op www.wereldwijzer.nl.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website, waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. De website wordt maandelijks door ruim 220.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht en al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 70 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,