Ingezonden persbericht


()

PERSBERICHT

Snelle bouw winterspeelplaats Plaswijckpark gaat door PvdA-fractievoorzitter Richard Moti: "Met deze investering kan Plaswijckpark voortaan haar eigen broek ophouden en is ze niet meer afhankelijk van gemeentesubsidie."

Rotterdam, 3 november 2010 ­ Vandaag is het voorstel van de PvdA om een snelle bouw van een winterspeelplaats in het Plaswijckpark mogelijk te maken unaniem aangenomen. PvdA-fractievoorzitter Richard Moti: "Deze winterspeelplaats kan zorgen voor extra inkomsten voor het Plaswijckpark. Het is een win-win situatie"

"De PvdA wil dat de binnenspeeltuin in het Plaswijckpark in 2012 klaar is," zegt Moti. "De afbouw van de subsidie kan dan vanaf 2012 gelijk lopen met het genereren van extra inkomsten door dit winterspeelpark. Dat is voor beide partijen ideaal. Gelukkig zijn alle andere partijen in Rotterdam het hierover met ons eens."

De motie voor de investering in de winterspeelplaats was al mede-ondertekend door de coalitiepartijen VVD, CDA en D66 en werd vandaag ook gesteund door Leefbaar Rotterdam, GroenLinks, ChristenUnie-SGP en SP.

Ook twee andere voorstellen van de PvdA werden vandaag aangenomen, namelijk de moties 'Niemand op straat' en 'Alle jongeren blijvend in beeld'.

Einde bericht