Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Tatjana DJ bij RADIONL!

SNEEK, 3 november 2010 - Tatjana Simic presenteerde vanochtend letterlijk haar nieuwe liefde. Ze heeft namelijk haar zinnen gezet op een carrière als radio-dj. Vanochtend beleefde ze haar vuurdoop in het programma Koffietijd bij de Nederlandstalige zender RADIONL.

Tatjana: "Het was een enorm spannende nieuwe uitdaging. Ik heb ontzettend veel plezier gehad en ik hoop dat de luisteraars mij vergeven voor de foutjes die ik heb gemaakt. Het was geweldig, ik wil zeker wel vaker komen presenteren".

"Tatjana heeft het fantastisch gedaan" zegt Johan Terpstra, presentator van het programma Koffietijd, "ook de luisteraars waren erg enthousiast. Ze ontving honderden positieve berichten".

De kersverse RADIONL-dj, die momenteel hoge ogen gooit met haar nieuwe single 'Ga nu maar', beloofde haar luisteraars plechtig ditmaal trouw te blijven aan het Nederlandstalige lied.

RADIONL is de commerciële radiozender die 24 uur per dag, 7 dagen per week, gezelligheid op de radio brengt met Nederlandstalige meezingers van de jaren '50 tot de hits van nu. Kijk voor meer informatie op www.radionl.fm

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht