Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

FD Mediagroep kiest voor TDA

donderdag 23 september 2010

Op donderdag 4 november aanstaande organiseert Telecom Direct Almere B.V. (TDA) in samenwerking met Bosveld Incasso en Gerechtdeurwaarders het gratis seminar: `InkasZO - Hét seminar over debiteurenbeheer en klantbehoud'. Op het seminar zullen maar liefst vier toonaangevende professionals, ieder vanuit hun eigen specialisme, de bezoekers informeren en inspireren over de wijze waarop men de betalingsmoraal van debiteuren positief kan veranderen en de openstaande facturen betaald krijgt.

Creditmanagement is meer dan alleen incasseren, het is een bijzondere vorm van klantcontact.
Aanleiding voor de organisatie van het seminar waren de diverse onderzoeken die aantonen dat vandaag de dag maar liefst de helft van het Nederlandse bedrijfsleven met wanbetalers te maken heeft. Bij 40% heeft dit al geleid tot aanscherping van het creditmanagement, maar is dit wel op de juiste manier gebeurd? Creditmanagement is namelijk meer dan alleen incasseren, het is een bijzondere vorm van klantcontact, maar hoe pak je dat als organisatie precies aan? De bezoekers van het InkasZO seminar krijgen antwoord op deze vraag.

De sprekers
Op het seminar zullen Erik De Cock, financieel directeur Creyf's Beheer, mr. drs. Bert de Regt FFP FB, eigenaar Créaxa Strategie en Beleid, Cokky Bosman, directeur TDA en Ben van Zanten, directeur Bosveld Incasso en Gerechtdeurwaarders, de aanwezigen helemaal bijpraten over de ontwikkelingen op het gebied van financieel management, debiteurenbeheer en klantbehoud. Door de jarenlange ervaring en betrokkenheid van de sprekers binnen de creditmanagement branche zijn zij in staat op een zeer praktische manier de bezoekers, naast de basisinformatie, handige tips en tricks mee te geven. Een ideale combinatie.

Populair onderwerp
Dat het positief veranderen van de betalingsmoraal van debiteuren een populair onderwerp is, blijkt wel uit de vele inschrijvingen die wij reeds hebben ontvangen. Om in te schrijven voor de laatste plaatsen en voor meer informatie over de sprekers, onderwerpen, locatie (Almere), programmatijden (start 13.00 uur) verwijzen wij naar de websites http://www.bosveld.nl en http://www.tda.nl