Travel Unie International Nederland N.V.

Data travel info for professionals (tip) 2011 bekend

Rijswijk, 24 september 2010 â Holland International organiseert op 4, 11, 16 en 22 november 2010 samen met de Jong Intra Vakanties, Travel Trend, Zeetours Cruises en Buro Scandinavia/Buro Britain de TIP 2011. Tijdens de zes TIP 2011 dagen delen de vijf reisorganisaties al hun zomernieuws voor het zomerseizoen 2011 met reisadviseurs. TIP 2011 biedt de reisadviseur de unieke kans om in één dag van al het belangrijke zomernieuws op de hoogte te raken. De zes TIP dagen vinden plaats in verschillende vakantieparken verspreid over Nederland, zoals het populaire Van der Valk design hotel in Ridderkerk. Het is ook mogelijk om de avond van tevoren in het vakantiepark te overnachten. Reisadviseurs kunnen zich vanaf nu inschrijven via TUI Online.

TIP 2011 doelstelling
De doelstelling van TIP 2011 is persoonlijke informatieoverdracht van het zomernieuws 2011 aan een zo groot mogelijke relevante groep reisagenten; zowel reisadviseurs als reisbureaumanagers en zowel zelfstandige reisadviseurs als filiaalmedewerkers. De organisatoren van TIP 2011 stellen zich ten doel om de informatie over te dragen op een reisagent respecterende wijze. Reisadviseurs investeren een hele dag en wensen goed geïnformeerd te worden. Fun kan zeker een element zijn, maar het is ondergeschikt aan en passend bij de informatieoverdracht. Een paneldiscussie zou in dit format goed kunnen passen. Het initiatief kan rekenen op de steun van diverse ketens en individuele reisagenten. âDe vele positieve e-mails en andere berichten die ik er over ontving, nog voordat de inschrijvingen mogelijk waren, geven aan dat het duidelijk in een behoefte voorzietâ, aldus Petra Kok, Manager Reisbureau Sales van Holland International.

De data en locaties zijn:

Donderdag 4 november 2010 DroomPark, Buitenhuizen (Noord-Holland) Donderdag 11 november 2010 Landal Greenparks 't Loo, (Veluwe Gelderland) Â
Dinsdag 16 november 2010 Hof van Saksen, Nooitgedacht (Drente) Maandag 22 november 2010 Hotel Van der Valk, Ridderkerk (Zuid-Holland)

Meer details over het programma en de eventuele overnachting zijn vanaf vandaag te vinden op TUI Online.