Persberichten

Nationale en internationale topsprekers tijdens Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event

Publicatiedatum: 13-10-2010

De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event kennen dit jaar weer interessante keynotes. Enkele sprekers tijdens de beursdagen, 3 en 4 november 2010 in Jaarbeurs Utrecht, zijn Generaal-majoor Koen Gijsbers, Hoofddirecteur Informatievoorziening en Organisatie Koninklijke Landmacht en Ministerie van Defensie en Charlie McMurdie, Scotland Yard. Marloes van den Berg, projectmanager van de beurzen: "De keynotes worden verzorgd door mensen die in hun vakgebied 'the top of the bill' zijn. We zijn trots dat we de bezoekers zo'n gemêleerd gezelschap aan internationale en nationale topsprekers kunnen bieden."

Andrew Yeomans, hoofd Security Engineering and Architecture Commerzbank AG, David Burg, Practice Leader Forensic Technology Solutions PricewaterhouseCoopers USA, Charlie McMurdie, Scotland Yard en Gordon Thomson, Director Security Sales Europe, Cisco staan verzorgen een seminar inzake Infosecurity.nl. Hu Yoshida, vicepresident en CTO van Hitachi Data Systems en Josh Krischer, expert en adviseur op het gebied van gegevensopslag geven een seminar die aansluit op Storage Expo. Vanuit Tooling Event worden seminars verzorgd door Marius Alkema, Programmamanager Het Nieuwe Werken, Univé VGZ IZA Trias Zorgverzekeringen en Caroline Glasbergen, Senior projectmanager, UWV / Vice-Voorzitter Afdelingen NGI. Het volledige programma met tijden en locaties is via deze link te vinden.

Hieronder zijn een aantal belangrijke sprekers uitgelicht:

Generaal-majoor Koen Gijsbers, Hoofddirecteur Informatievoorziening en Organisatie, Koninklijke Landmacht en Ministerie van Defensie
Donderdag 4 november 14:00 - 14:45 in de Irene Zaal
"De rijksoverheid en cybersecurity"
Generaal-majoor Gijsbers zal ingaan op cybersecurity binnen de overheid en meer specifiek aan de ontwikkelingen binnen Defensie. Onderwerpen die daarbij aan de orde komen zijn: wat is de visie van Defensie over haar optreden in het cyberdomein en hoe verhoudt zich dat tot de (nog in ontwikkeling zijnde) nationale visie op het gebied van cybersecurity. En hoe liggen dan de verantwoordelijkheden tussen de diverse spelers binnen de rijksoverheid? Ook moet duidelijkheid worden verschaft over de verdeling van verantwoordelijkheden tussen de overheid en de private partijen. Belangwekkende vragen die ook deels nog niet (definitief) zijn beantwoord.

Charlie McMurdie, Scotland Yard
Woensdag 3 November 15:30 - 16:30 in de Prins Claus zaal
"Law enforcement response to cyber crime in the UK"
In deze presentatie wordt ingegaan op hoe Scotland Yard internationale onderzoeken met andere organisaties en partners oppakt om Engeland te beschermen. De centrale politie e-Crime Unit werkt met de volgende missie: "Het verbeteren van politieresponse richting slachtoffers van e-Crime. Dit doet Scotland Yard door het ontwikkelen van algemene capaciteit voor politieservices over heel Engeland, Wales en Noord-Ierland. De e-Crime unit speelt een belangrijke rol in de coördinatie van bestrijding van alle types van e-Crime en het leveren van nationale onderzoekscapaciteit voor de meer serieuze e-Crime incidenten."

Hu Yoshida, vicepresident en CTO van Hitachi Data Systems
Woensdag 3 November 12:30 - 13:15 in de Irene Foyer
"Storage Trends and Directions"
Er zijn drie grote trends die de richting waarop opslagtechnologie en -transformatie gaat bepalen. De eerste is de verandering van kosten, de tweede de groei van verschillende datatypes en de derde is servertechnologie. Leer tijdens deze presentatie de trends in opslagtechnologie.

Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event
De vakbeurzen en seminarprogramma's van Infosecurity.nl, Storage Expo en het Tooling Event zijn gratis te bezoeken na aanmelding via de websites www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl of www.toolingevent.nl. Een toegangsbadge voor één beurs verschaft toegang tot de andere beurzen.

Beursinformatie
3 - 4 november 2010
9.30 - 17.00 uur
Jaarbeurs Utrecht - Hal 1

Noot voor de redactie,