ARAG Leusden geeft gratis juridisch advies tijdens inloopspreekuur

27/10/2010 11:45

ARAG

ARAG Leusden geeft gratis juridisch advies tijdens speciaal inloopspreekuur

Leusden, 27 oktober 2010 - Mensen uit Leusden en omstreken kunnen vanaf donderdag 4 november voor informatie en advies over juridische zaken terecht op een nieuw inloopspreekuur van juridische dienstverlener en rechtsbijstandverzekeraar ARAG. Dit spreekuur is op iedere donderdag in november van 18.00 tot 20.30 uur in het ARAG kantoor aan de Kastanjelaan 2 in Leusden. Een jurist van ARAG geeft dan gratis advies over de meest uiteenlopende zaken om zo mensen verder te helpen.

"ARAG wil graag het recht toegankelijk maken voor iedereen", aldus Peter Deen, adjunct-directeur rechtshulp Leusden. "Met meer dan 350 juristen in huis heeft ARAG de kennis en expertise om mensen die een vraag of geschil hebben te voorzien van advies. Of het nu gaat over een geschil met een werknemer of werkgever, de bouw van een huis of advies over een erfenis."

Mensen uit de regio kunnen in de maand november elke donderdagavond van 18.00 tot 20.30 uur gebruik maken van het inloopspreekuur. Een jurist geeft antwoord op korte inhoudelijke juridische vragen of advies over lopende zaken. Een afspraak maken is niet nodig, eventuele wachttijd wordt zo kort mogelijk gehouden. Gezien het karakter van het spreekuur is het niet mogelijk om uitgebreid op lopende complexe zaken in te gaan.

Op www.arag.nl/inloopspreekuur staat meer informatie over het spreekuur.





http://www.arag.nl/inloopspreekuur