Hulpverleningsdienst Groningen


Bo ta i lo bo keda, mi baby

Donderdag 4 november om 19.00 uur voert Amor i Salú voor de laatste keer dit jaar het theaterstuk `Bo ta i lo bo keda, mi baby' op. Wegens groot succes wordt het stuk nogmaals getoond in de recreatiezaal van Innersdijk aan de Ypemaheerd 2a, te Groningen. Deze bijzonder mooie, interactieve en muzikale theatershow wordt dit keer bijgewoond door wethouder Jannie Visscher. Het theaterstuk is gemaakt voor en door Antilliaanse en Arubaanse jongeren, maar iedereen is welkom om te komen kijken. En voor de toegangsprijs hoef je het niet te laten, want die is gratis. Pak deze laatste kans, kom donderdag 4 november naar `Bo ta i lo bo keda, mi baby' en zie hoe op ontroerende wijze en met humor seksuele gezondheid bespreekbaar wordt gemaakt.

Een theatervoorstelling over liefde, seks en relaties

In `Bo ta i lo bo keda, mi baby'/ `Je bent en blijft mijn liefje' lopen een aantal verhaallijnen door elkaar. Zo gaat het over een stel met een ongelijkwaardige relatie, een jong koppel dat zwanger raakt en een ouder paar dat ruzie maakt over wie voorlichting had moeten geven. De voorstelling is speciaal bedoeld voor (Antilliaanse en Arubaanse) jongeren, maar ook voor andere belangstellenden is het de moeite waard om te komen kijken. Het stuk wordt op aansprekende, typisch Antilliaanse manier gespeeld door Antilliaanse acteurs. Alle bezoekers ontvangen aan het einde van de voorstelling een goody bag als dank voor hun interactieve bijdrage.
Van het theaterstuk is onlangs een dvd gemaakt en Jannie Visscher ontvangt donderdag op feestelijke wijze als eerste een exemplaar. 02-11-2010 00:00