RTL Group

PSV, AZ en FC Utrecht op Europa League-avond RTL 7

Donderdag 4 november vindt de vierde speelronde plaats in de groepsfase van de Europa League. De drie nog deelnemende Nederlandse clubs staan er wisselend voor: PSV staat na drie wedstrijden bovenaan in de poule terwijl FC Utrecht en AZ allebei met 3 punten op de derde plaats staan. Het begint er dus om te spannen. RTL 7 brengt donderdag de wedstrijden van alledrie de Nederlandse teams in beeld.

AZ reist voor de return af naar Dynamo Kiev, waar de Alkmaarders in de heenwedstrijd van hadden verloren. PSV ontvangt thuis Debreceni, waar het in de uitwedstrijd 1 - 2 van had gewonnen. Tenslotte treedt FC Utrecht in Roemenië aan tegen Steaua Boekarest. Eerder speelden de twee clubs gelijk.

De voetbalavond van RTL 7 begint om 18.00 uur met een voorbeschouwing. Presentator is Wilfred Genee en naast hem neemt Johan Derksen plaats als analyticus. Vincent Schildkamp doet het commentaar bij Dynamo Kiev
- AZ en Marcel Maijer staat bij deze wedstrijd voor de interviews aan het veld. Het commentaar bij PSV - Debreceni komt van Leo Driessen terwijl Sierd de Vos in Eindhoven de interviews doet. Frank Vischschraper verslaat Steaua Boekarest - FC Utrecht. Robbie Peters doet bij deze wedstrijd de interviews.

Uitzending: RTL 7, donderdag 4 november:

18.00 uur Voorbeschouwing

19.00 uur Dynamo Kiev - AZ LIVE

21.00 uur PSV - Debreneci LIVE

23.15 uur Steaua Boekarest - FC Utrecht (samenvatting)

23.40 uur Samenvattingen overige wedstrijden

Website: rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl. Website: rtlvoetbal.nl