Persberichten

Jaarbeurs Utrecht in teken van informatiebeveiliging, dataopslag en IT-beheer

Publicatiedatum: 03-11-2010

De vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event zijn vandaag van start gegaan. De komende twee dagen staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van informatiebeveiliging, dataopslag en IT-beheer. In totaal zijn er ruim 190 exposanten te vinden die zijn gespecialiseerd in deze onderwerpen. Project manager Marloes van den Berg: "Virussen en andere ongewenste digitale inbrekers vinden steeds nieuwe manieren om bedrijfsdata illegaal te verkrijgen. Op Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event laten professionele informatiebeveiligers zich voorlichten over verschillende nieuwe producten en diensten die bedrijven helpen bij deze vraagstukken. De overkoepelende thema's van de beurzen zijn Cloud Computing en Virtualisatie."


Naast de nieuwste producten en ontwikkelingen worden er verschillende keynotes gehouden door nationale en internationale topsprekers in het seminarprogramma. De onderstaande sprekers verzorgen onder andere een presentatie en het complete programma is te vinden via de volgende link:
* Generaal-majoor Koen Gijsbers (Hoofddirecteur Informatievoorziening en Organisatie, Koninklijke Landmacht en Ministerie van Defensie) over 'De rijksoverheid en cybersecurity'
* Charlie McMurdie (Scotland Yard) over 'Law enforcement response to cyber crime in the UK'
* Hu Yoshida (vicepresident en CTO van Hitachi Data Systems) over 'Storage Trends and Directions'

Security Consulting Zone
Naast seminars over de hoofdthema's is er dit jaar ook de Security Consulting Zone. Dit paviljoen is de plek om in een informele setting af te tasten wat een consultant voor een bedrijf met een IT-vraag kan betekenen. Specialisten van Ernst & Young, Deloitte, Capgemini, KPMG en PricewaterhouseCoopers staan klaar voor constructieve en vrijblijvende 1-op-1-gesprekken met strategische managers over IT-beveiliging, Cloud Computing en Cybercrime.

Infosecurity.nl, Storage Expo en Tooling Event
De vakbeurzen en seminarprogramma's van Infosecurity.nl, Storage Expo en het Tooling Event zijn gratis te bezoeken na aanmelding via de websites www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl of www.toolingevent.nl. Een toegangsbadge voor één beurs verschaft toegang tot de andere beurzen.

Beursinformatie
3 - 4 november 2010
9.30 - 17.00 uur
Jaarbeurs Utrecht - Hal 1

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie,