Provincie Utrecht

Commissaris van de Koningin bezoekt Woerden

De commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht, de heer R.C. Robbertsen, brengt op donderdag 4 november een werkbezoek aan de gemeente Woerden. Op het programma staan onder meer bezoeken aan de bedrijventerreinen Honthorst en Barwoutswaarder.

De bezoeken aan de bedrijventerreinen zijn onderdeel van een rondrit door de gemeente Woerden. De rit begint bij de wijk Schilderskwartier, waar de commissaris en het college van B&W herstructureringsprojecten bekijken. Vervolgens spreekt de delegatie op het verouderde bedrijventerrein Honthorst met de directeur van Gerritse IJzerwaren BV over de revitaliseringsbehoefte. Bij de loods van BéBouw krijgt de commissaris ten slotte uitleg over het project 'Modelwoning', waar leerlingen van het VMBO samen met bedrijven en vrijwilligers gezamenlijk een compleet huis bouwen.

Voorafgaand aan de rondrit heeft de commissaris van de Koningin een gesprek met burgemeester mr. H.W. Schmidt van de gemeente Woerden en met het voltallige college van burgemeesters en wethouders. Het bezoek wordt afgesloten met een informele raadsbijeenkomst, waarbij ook leden van Provinciale Staten aanwezig zullen zijn.

Voor persinformatie:
eva.de.vroome@provincie-utrecht.nl, (030) 258 22 49, 06 - 12 67 13 42