Fusie Findwell en SearchN is een feit

04/11/2010 10:26

SearchN

Amsterdam, 2 november 2010 - De fusie van Findwell en SearchN(R) is een feit. De activiteiten die Findwell in Nederland onderneemt worden met ingang van 1 november 2010 volledig geïntegreerd in het merk SearchN(R), dat hiermee een verdere versterking van haar positie in de markt voor recruitment process outsourcing realiseert.

Complete propositie

Met het integreren van de in eigen beheer ontwikkelde CV search systematiek van Findwell, is de nieuwe combinatie in staat een nog betere dienstverlening te bieden aan haar klanten. "Gezamenlijk zijn we in staat het hele traject van sollicitant naar kandidaat voor onze klanten uit handen te nemen." Aldus Thomas Waldman, algemeen directeur van Findwell. "Van het zoeken naar kandidaten tot het voeren van de recruitment administratie, van het beheren van de leveranciers tot het screenen van kandidaten op referenties en diploma's, SearchN(R) zorgt ervoor dat de eigen recruiter slechts nog tijd hoeft te besteden aan het interviewen van geschikte, geïnteresseerde kandidaten."

Gelijke visie

"Na een periode van nauwe samenwerking is ons duidelijk geworden dat de twee bedrijven met een gelijke visie naar de recruitment markt kijken." Aldus Paul Denis, algemeen directeur bij SearchN(R). "We geloven er beiden heilig in dat een recruiter zich moet concentreren op zijn kerntaak: het selecteren van talent voor de eigen organisatie. Het identificeren van dat talent is echter een vak apart en leent zich goed voor outsourcing."

Groei

Met de fusie beschikt SearchN over vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht en circa 40 man personeel. SearchN(R) verricht RPO diensten voor de top 50 bedrijven van Nederland. Gevraagd naar de ambitie zegt Thomas Waldman het volgende: "We zullen ons het komend jaar vooral bezig houden met het ontwikkelen van een leidende positie op het gebied van recruitment support in Nederland en verwachten voor 2012 kantoren te openen in onder andere het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten."

Verhoudingen

Zowel Management Resources International(R), eigenaar van SearchN(R), als JCB Investments, eigenaar van Findwell worden aandeelhouder in SearchN(R). Per 1 december zal het hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in Amsterdam verhuizen. Paul Denis blijft aan als Algemeen Directeur, Thomas Waldman treedt per 1 november toe tot de directie als Operationeel Directeur. Findwell's huidige personeelsbestand gaat in zijn geheel over naar SearchN(R).

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.searchn.nl