Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 04-11-2010

Politie arresteert dakloze Griek wegens diefstal lood

BREDA: De politie heeft donderdagmorgen rond 07.30 uur een 34-jarige Griek zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden wegens diefstal. Een getuige zag de man rommelen bij een winkel aan de Markendaalseweg en vermoedde dat hij wilde inbreken. Gealarmeerde agenten spraken de Griek aan en zagen dat hij diverse stukken lood in zijn tas had zitten. Het lood bleek afkomstig van de dorpel van de winkel. De verdachte is meegenomen naar het bureau.

Politie controleert verkeer in Breda-Noord en Breda-Zuid-Oost

BREDA: Bij een bromfietscontrole in Breda-Noord heeft de politie woensdag 24 bekeuringen uitgeschreven. Agenten inspecteerden 's-morgens op het Walpad 22 bromfietsen. Daarbij werden zes processen-verbaal opgemaakt wegens geen rijbewijs, geen verzekering of een te hoge snelheid. In de middag stond de controleploeg bij de Emerput, daar werden 45 bromfietsen gecontroleerd. Daarbij werden achttien bonnen uitgeschreven.

Bikers van het team Breda Zuid-Oost hebben woensdag een algemene verkeerscontrole op de Beverweg gehouden. Drie bikers schreven tussen 13.00 en 16.00 uur 38 bekeuringen uit, veelal voor het niet handsfree bellen en het niet dragen van de autogordel.

Inbraak bij amusementshal in Etten-Leur

ETTEN-LEUR: Bij een amusementshal aan het Markthof is donderdagmorgen rond 04.30 uur ingebroken. Onbekenden forceerden een deur en braken vervolgens diverse gokkasten open. Met een onbekend geldbedrag zijn ze er vervolgens vandoor gegaan. De politie stelt een onderzoek in.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 04-11-2010 10:52 | © Regio Midden en West Brabant |