Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 11.30 uur

Utrecht, 04-11-2010

Getuigenoproep; brandstichting

UTRECHT In de nacht van woensdag op donderdag werd een personenauto in brand gestoken.

Rond 00.05 uur werd op de Soetendaallaan het brandende voertuig van een 28-jarige man uit Utrecht aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de brand is aangestoken en de politie is dan ook op zoek naar getuigen die rond middernacht in de buurt van de Soetendaallaan waren en misschien meer hebben gezien of weten over de brand. U kunt met informatie contact opnemen met politie district Utrecht stad via 0900 88 44 of anoniem via 0800 7000.

Diefstal/heling

UTRECHT Tijdens een handhavingcontrole woensdagavond werden twee mannen aangehouden op verdenking van diefstal/heling.

Rond 19.00 uur controleerden agenten op het Zandpad een Roemeens voertuig met twee mannen van 21 en 23 jaar zonder vaste woon of verblijfplaats. Het tweetal bleek in een gestolen voertuig te rijden dat stond opgegeven in België. De mannen zijn aangehouden en zitten vast op verdenking van diefstal/heling.

Aanrijding

UTRECHT Woensdagochtend ontstond een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets.

Rond 08.45 uur reed een 16-jarige jongen uit Maarssen met zijn bromfiets over het fietspad langs de Amsterdamsestraatweg. Vanuit de Demkaweg reed een 44-jarige man uit Utrecht met zijn personenauto. Hij zag de jongen op zijn scooter over het hoofd, waar door een aanrijding ontstond. Door de aanrijding viel de jongen van zijn scooter en liep hierbij wat schrammen en schaafwonden op.