Gemeente Abcoude


Centrum voor Jeugd en Gezin geopend

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Abcoude organiseerde zaterdag 30 oktober een leuke activiteitenmiddag voor ouders en hun kinderen. De kinderen gingen uit hun bol op het springkussen en lieten zich schminken in de CJG kleuren. Aanleiding van de middag was de opening van het CJG-loket Abcoude per 1 november.

Onder grote belangstelling opende wethouder Jobke Vonk het CJG-loket in Abcoude. De afgelopen maanden is veel werk verzet om vorm te geven aan dit loket; wethouder Vonk feliciteerde manager Sonja van Beek dan ook met de realisatie.

Meer informatie Inwoners van Abcoude kunnen aan Kerkgaarde 5 terecht met hun vragen over opvoeden en opgroeien bij Serviceloket Yourhome. U kunt er informatie krijgen over de gezondheid en leefstijl van uw kind, bijvoorbeeld als het gaat om voeding, sporten en persoonlijke verzorging. Maar ook over het naar school gaan, pestgedrag en hulp bij schulden. In het CJG werken professionals samen om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Bovendien kunnen ouders hier terecht voor verschillende (opvoed)cursussen in Abcoude en omgeving. Het CJG Abcoude is ook telefonisch bereikbaar via 0294 286616. Meer informatie is te vinden op de website: www.cjgabcoude.nl. Op deze website vindt u per 8 november ook een impressie van de middag.
---

4 november 2010