Gemeente Enkhuizen

ActiefTalent blijkt een succes

Het rentegratie traject ActiefTalent blijkt een succes in Enkhuizen. Sinds de oprichting in januari van dit jaar, zijn er vijf medewerkers aan de slag gegaan. Het gaat om langdurige werklozen met een verslavingsachtergrond die een aantal dagdelen per week worden begeleid naar een zinvolle dagbesteding. Onlangs hebben de medewerkers het Snouck van Loosen Park onder handen genomen.

Hoewel ActiefTalent al zon tien maanden geleden in Enkhuizen is opgericht, is men nog volop bezig met het opstarten van de werkzaamheden. Er is plaats voor meer deelnemers en we zoeken geschikte klussen in de gemeente die we samen kunnen uitvoeren aldus trajectbegeleider John Hof.

ActiefTalent is gevestigd aan de Zuiderkerksteeg 10. De groep komt hier voor elke klus samen. Na de werkzaamheden eten we gezamenlijk een maaltijd. Daarna kunnen ze met een volle maag weer huiswaarts keren, vertelt John.

Informatie

Deelnemers zijn welkom op maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot en met 13.30 uur. Genteresseerden kunnen op de website informatie vinden: www.actieftalent.nl. Bellen of mailen is ook mogelijk. Peter Verzeilberg (activiteitenbegeleider), tel.: 06 125 852 30, e-mail: p.verzeilberg@actieftalent.nl of John Hof (trajectbegeleider), tel.: 06 489 817 79, e-mail: j.hof@actieftalent.nl.