Woonstad Rotterdam


04-11-2010

Werken & wonen uniek project Mauritskwartier

Woonstad Rotterdam realiseert in het M-kwartier in het centrum van Rotterdam in twee fases 9 winkels en 18 appartementen. Panden met authentieke gevels in het centrum van de stad worden geheel in oude luister hersteld. Zo ontstaat een unieke kans om in het historische centrum te ondernemen of te wonen.

Recent zijn de eerste 3 winkelruimten en 6 appartementen opgeleverd aan de Van Oldenbarneveltstraat 118 - 128. Nog deze zomer worden de overige woningen en winkelruimten aan de Van Oldenbarnevertstraat 119- 133 opgeleverd. Er zijn nog enkele appartementen en winkelruimtes te huur.

Door kleine woningen in de historische panden samen te voegen ontstaan 18 royale appartementen. Op de begane grond zijn de voormalige souterrains opgeheven en komen winkelunits op één niveau. Uiteraard met behoud van de authentieke gevel en winkelpuien. Huurprijzen appartementen vanaf EUR 1.053,-.

Mauritskwartier
De Van Oldenbarneveltstraat is onderdeel van het Mauritskwartier in de wijk Cool. Cool is één van de leukste en meest diverse binnenstadsbuurten van Rotterdam. De trendy winkelstraten, zoals de Witte de Withstraat, de Oude Binnenweg en de Van Oldenbarneveltstraat trekken mensen uit het hele land (en verder) naar Rotterdam. De Van Oldenbarneveltstraat is de hotspot voor ondernemers in de modebranche van Rotterdam. Maar je vindt er bijvoorbeeld ook een hele goede bloemenzaak en leuke eetgelegenheden.

Wonen of ondernemen in het M-kwartier?
Meer informatie over de huur van woningen of winkelpanden is te verkrijgen bij Woonstad Rotterdam: tel. 010 - 440 88 00 / http://wsinsite/smartsite.net?id=8440