Gemeente Urk

Bedrijven Contactdagen Leeuwarden - Grensverleggend ondernemen

De Bedrijven Contactdagen is dé netwerkbeurs voor Noord Nederland, de grootste en meest succesvolle Bedrijven Contactdagen in Nederland. Dé plaats bij uitstek voor formele en informele contacten. In een sfeervolle ambiance in verscheidene expohallen en met meerdere horecafaciliteiten.

Verscheidenheid

U treft een aanbod van meer dan 770 exposanten uit het midden- en kleinbedrijf in alle sectoren. Ook de gemeentelijke overheid en landelijk werkende bedrijven zijn goed vertegenwoordigd. De 27e editie in maart 2010 is bezocht door 21.448 bezoekers.

Â

Sfeer

Het evenement Bedrijven Contactdagen onderscheidt zich van alle andere media op een bijzonder manier. Alleen hier komt de beleving van persoonlijk contact en informele ontmoetingen op een unieke wijze tot stand. Het aanbod van horeca en de aankleding van de beursvloer zorgen voor een informele sfeer en werken mee aan een uitstekend klimaat om uw netwerkactiviteiten uit te kunnen voeren.

Â

Belangstelling?

De gemeenten Urk en Noordoostpolder bieden plaatselijke ondernemers een groot platform om zich te presenteren in Noord Nederland. Wij faciliteren/financieren dit door een gezamenlijke uitstraling, ondersteuning en het uitnodigen van
bestuurders/netwerken/bedrijfskringen. Wilt u ook op deze succesvolle dagen op 22 en 23 maart 2011 ook uw bedrijf presenteren? Neem dan contact op met de bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Urk, Janneke Pasterkamp via tel. (0527) 689868 of via e-mail: j.pasterkamp@urk.nl. Ook voor andere vragen over de Bedrijven Contactdagen kunt u contact met haar opnemen.