Duurzame documentoplossing

04/11/2010 14:36

Xtandit

Xtandit, exclusief partner van Xerox (Nederland) B.V., en de grootste partner van Xerox in Europa, heeft op 1 november 2010 een nieuwe duurzame documentoplossing gelanceerd. Dit nieuwe concept realiseert een duurzame verbetering in de verwerking van hardcopy documenten en verbruiksmaterialen in de kantooromgeving.

Deze duurzame verbetering wordt tot stand gebracht door de synergie tussen de Solid Ink technologie van de Xerox ColorQube's, en een intelligent software platform. De Solid Ink technologie zorgt voor 9% minder energie verbruik, 10% minder CO2 uitstoot en tot 90% minder afval gedurende de economische levensduur van de Xerox ColorQube productlijn. De uitstoot van fijn stof en ozon is niet aanwezig. Door het kleine formaat van de Xerox ColorQube verbruiksmaterialen wordt de opslag tot een minimum gereduceerd en is het vervangen van deze materialen kinderlijk eenvoudig.

De opbouw van de Xerox ColorQube tellertikken maakt het mogelijk om een kleurafdruk te printen voor de prijs van een zwart/wit afdruk. Dit geldt voor een afdruk met een lage kleurdekking. Dit is in de regel genoeg om de gemiddelde huisstijl op blanco papier te kunnen printen; ook e-mail en webpagina's kunnen hieronder worden geschaard.

Door middel van het software platform worden brief- en vervolgpapier lay-outs gegenereerd op de gewenste documenten. Dit gebeurt zonder grote veranderingen van werkwijze bij het printen door de gebruiker. Met deze manier van werken kan flexibel met huisstijl lay-outs om worden gegaan, en is het bestellen en managen van voorbedrukt papier overbodig. Door het gebruik van enkel blanco papier is voorraadbeheer versimpeld, zijn misprints door verkeerde aansturing van laden of vulling verleden tijd en kan er een aanzienlijke kostenbesparing worden gerealiseerd.

Voor meer informatie zie www.xtandit.nl of mail naar pers@xtandit.nl.





http://newsclipper.nl/news/id/848