Gemeente Barneveld


Wegwerkzaamheden Tolnegenweg Stroe en Rijksweg/Hoevelakenseweg in Terschuur

De wegwerkzaamheden aan de Tolnegenweg in Stroe/Voorthuizen worden één week uitgesteld en de die aan de Rijksweg/Hoevelakenseweg in Terschuur duren langer dan oorspronkelijk gepland. In het onderstaande overzicht staat wanneer de wegwerkzaamheden wél worden uitgevoerd:

Tolnegenweg in Stroe/Voorthuizen

A. Fase 1 (vanaf 15 november t/m 26 november 2010)

In deze periode wordt de Tolnegenweg tussen de Apeldoornsestraat en Denkavit afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Apeldoornsestraat en Wolweg. In overleg met de aannemer wordt een omleiding voor fietsers gerealiseerd (via de Harderwijkerkarweg). Aanwonenden kunnen hun percelen bereiken, met uitzondering van momenten dat er wordt geasfalteerd. Hierover krijgen aanwonenden rechtstreeks bericht van de aannemer.

B. Fase 2 (tussen 29 november en 11 december 2010)

Tijdens deze fase wordt de Tolnegenweg tussen de Harderwijkerkarweg en Wolweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Apeldoornsestraat en Wolweg. In overleg met de aannemer wordt een omleiding voor fietsers gerealiseerd (via de Welgelegenweg, Gruttoweg en Stroeerschoolweg). Aanwonenden kunnen hun percelen bereiken, met uitzondering van de momenten dat er wordt geasfalteerd. Hierover krijgen aanwonenden rechtstreeks bericht van de aannemer.

Rijksweg/Hoevelakenseweg in Terschuur

De asfalteringswerkzaamheden aan de Rijkweg vinden tot en met 16 november 2010 plaats. De werkzaamheden aan de Hoevelakenseweg duren tot en met 22 november 2010. De destijds gecommuniceerde omleidingen blijven gedurende deze periode gelden.

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl