Beaufort Business Partners verandert van naam en heet voortaan Gwynt

04/11/2010 17:00

Marcom Professionals

Beaufort BP in Esch heet vanaf 4 november 2010 Gwynt. Op die datum viert het bedrijf het 5-jarig jubileum en dat is een goed moment om de naamswijziging te communiceren. Maar waarom een nieuwe naam? Dirk Harm Eijssen van Beaufort (en straks van Gwynt) legt uit:

"In de afgelopen vijf jaar zijn wij flink gegroeid en hebben we een stevige naam opgebouwd. Zowel in Nederland als in het buitenland. We zijn ook niet onopgemerkt gebleven. Dat heeft uiteraard zijn positieve kanten, maar een bijkomstigheid was dat onze naam Beaufort soms werd verward met andere bedrijven en organisaties. En we houden niet van verwarring. Als we ergens voor staan, dan is het duidelijkheid. We hebben daarom besloten om onze naam te veranderen in Gwynt om daarmee weer volop vooruit te kunnen."

Gwynt - Keltisch voor wind - is net als Beaufort een naam die verbonden is aan 'wind'. De wind die het bedrijf in de zeilen heeft en die onze klanten vooruit helpt. In vijf jaar tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een succesvolle organisatie. Kernactiviteit van het bedrijf is ondernemingen te transformeren tot een succesvolle en slagvaardige organisatie door de processen binnen de onderneming drastisch en blijvend te verbeteren. Dit kan alleen door tegelijkertijd te werken aan een cultuur van continu verbeteren. Wij realiseren dit bij en samen met onze klanten door een combinatie van interim management, consultancy en coaching. Wij focussen ons daarbij op:


- Het professionaliseren van de operatie (productie, logistiek, planning en inkoop),


- Het versnellen van de time to market door processen te stroomlijnen,


- Het vertalen van de bedrijfsstrategie in een pragmatische operationele strategie,


- Het herstructureren van bedrijven die acute ondersteuning nodig hebben.

Dat blijft Gwynt ook zeker doen. Wat dat betreft verandert de naam niets aan het bedrijf. Dirk Harm Eijssen: "We blijven een bedrijf dat pragmatisch, toegewijd en ambitieus is".

Op 4 november wordt de nieuwe naam wereldkundig gemaakt. Dit gebeurt tijdens een speciale feestdag voor de mensen van Beaufort BP / Gwynt, klanten en relaties.