Rijksoverheid


Mooi Nederland Publieksprijs: win een ballonvaart

Nieuwsbericht | 04-11-2010

Welk project maakt mooi, slim en karaktervol gebruik van onze schaarse Nederlandse ruimte? Stem wie volgens u de Mooi Nederland Publieksprijs 2010 moet winnen en maak kans op een heerlijke ballonvaart.

Nederland heeft veel moois te bieden, maar ook minder mooie plekken: een rommelige overgang van stad naar land, lelijke bedrijventerreinen en vervallen monumenten.

Mooi Nederland Publieksprijs

Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft 32 inspirerende plannen en projecten geselecteerd die Nederland op een slimme manier mooier maken. Deze zijn genomineerd voor de Mooi Nederland Publieksprijs 2010.

5 ballonvaarten

De genomineerden maken kans op EUR10.000. U bepaalt met uw stem wie wint, en u maakt dan meteen kans op 1 van 5 ballonvaarten! Surf om te stemmen direct naar www.mooinederlandprijs.nl.

EUR6,5 miljoen

Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft verder EUR6,5 miljoen verdeeld onder deze 32 projecten. Dat geld komt van het Innovatieprogramma Mooi Nederland waarmee het Rijk zorgvuldig ruimtegebruik wil bevorderen.

In totaal ontving het ministerie 176 inzendingen. Het heeft donderdag 4 november bekend gemaakt welke 32 daarvan zijn genomineerd.

Afzender


* Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Zie ook


* 6,5 miljoen euro voor innovatieve projecten | Persbericht | IenM
* Kennisplein Mooi Nederland | Kennisplein Mooi Nederland

Voor vragen aan de Rijksoverheid bel Postbus51: 0800-8051