CDA


Voordracht partijbestuur
donderdag 4 november 2010

Sinds enkele maanden is er een vacature voor het partijbestuurslidmaatschap met de portefeuille
âbedrijfsleven/ondernemerschap/maatschappelijk verantwoord ondernemenâ. Begin september zijn de leden uitgenodigd te solliciteren naar deze functie en zijn de afdelingen opgeroepen kandidaten voor te dragen (via www.cda.nl).

Op 1 november heeft het partijbestuur voor deze functie voorgedragen: Arjan Kaaks. Dhr. A.J.Th. Kaaks (1966) woont in Wassenaar en is thans COO/CFO van OâNeill en lid van de Raad van Toezicht van Piladelphia Zorg. In het verleden was hij CFO van Koninklijke Grolsch NV.


1% van de leden of 3 provinciale afdelingen of 10 gemeentelijke afdelingen kunnen de naam van een of meer kandidaten toevoegen aan de voordracht. Daarvoor is tot uiterlijk 20 november 2010 de gelegenheid. U kunt dit doen door een brief of mail te sturen aan het partijbestuur, Postbus 30453, 2500 GL âs-Gravenhage, fleurke@cda.nl. De benoeming van het nieuwe partijbestuurslid zal plaatsvinden tijdens het najaarscongres van 27 november a.s. Wanneer er tegenkandidaten zijn voorgedragen, zal er aan de benoeming een verkiezing voorafgaan, die tijdens het congres wordt gehouden. Als er geen tegenkandidaten zijn voorgedragen, zal het partijcongres worden gevraagd de voorgedragen kandidaat per acclamatie te benoemen.

Als u nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met de juridisch medewerker van het Partijbureau, Reinier Fleurke (fleurke@cda.nl, 070-3424828).