Beweging 3.0


Themabijeenkomst 'De kunst van het ouder worden'

woensdag, 20 oktober 2010

Amersfoort - Op donderdagavond 4 november a.s. vindt een themabijeenkomst plaats over `De kunst van het ouder worden!'. Deze themabijeenkomst is bedoeld voor senioren en wordt georganiseerd door de afdeling Gezondheidsvoorlichting van Beweging 3.0 in samenwerking met het Pluspunt. De toegang is gratis. Alle deelnemers ontvangen na afloop het boekje `Ieder maakt zijn eigen beeld'.

Tijdens deze themabijeenkomst praten we met elkaar over het ouder worden en de verlieservaringen die daarmee gepaard gaan; wat betekent het verlies van een dierbaar persoon en hoe kun je na dit verlies je leven weer richting geven. Daarnaast wordt er een video vertoond waarin drie ouderen vertellen wat zij hebben meegemaakt en hoe zij de draad van hun leven weer hebben opgepakt en de balans hebben teruggevonden.

Hebt u te maken gehad met het verlies van uw partner of ziet u op tegen dit verlies? Hebt u te maken gehad met het verlies van werk en de positie die daarmee samenhangt of met het verlies van lichamelijke functies? Meldt u dan aan voor deze themabijeenkomst via de ledenservice van Beweging 3.0, per telefoon (033) 422 05 00 of per mail gezondheidsvoorlichting@beweging3.nl

Datum en tijd: donderdagavond 4 november, van 19.30 tot 21.30 uur Locatie: De Drietand, Neptunusplein 70 in Amersfoort.