Politie Noord-Holland-Noord

Berichten van donderdag 4 november

Pumerend, 04-11-2010 o 08.45 uur

Aanhouding voor vernieling raam

Alkmaar, woensdag 3 november

Een 26-jarige man uit Amsterdam is woensdagavond rond 23.20 uur aangehouden op de laan van Brussel. Hij had bij de woning van zijn vriendin een raam van de deur ingeslagen. De twee hadden onenigheid gekregen, waarna de man naar de woning van de vrouw was gekomen. Zij praatte vanachter een gesloten voordeur tegen hem. De man werd echter boos en sloeg een raam van de deur in. De politie kwam ter plaatse en hield hem aan voor vernieling. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.

Aanhouding voor heling bromfiets

Medemblik, woensdag 3 november

Een 17-jarige jongen uit Medemblik is woensdagmiddag rond 14.30 uur aangehouden op de Brakeweg. Een agent zag de jongen op een scooter rijden en sprak hem aan omdat hij geen helm droeg. De scooter waarop hij reed was niet voorzien van een kentekenplaat. Ook het contactslot ontbrak. De jongen werd aangehouden voor heling cq. diefstal van het voertuig. Bij natrekken van het chassisnummer bleek de scooter sinds eind oktober als gestolen gesignaleerd te staan.

Wielrenner gewond na aanrijding

Alkmaar, woensdag 3 november

Een 37-jarige wielrenner uit Oudkarspel werd woensdagavond rond 18.15 uur overgebracht naar het ziekenhuis na een aanrijding op de Saskerstraat. Een 50-jarige automobilist uit Alkmaar reed over Landman en wilde linksaf de Saskerstraat oprijden. Hierbij zag hij de wielrenner over het hoofd. Er ontstond een aanrijding waarbij de 37-jarige man op het voorruit van de auto terecht kwam. Hij had pijn aan zijn ribben, arm en hoofd en werd meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Drie gewonden bij aanrijding

Alkmaar, woensdag 3 november

Een 44-jarige automobilist uit Den Helder raakte woensdagavond rond 19.00 uur gewond bij een aanrijding op de Helderseweg. Hij reed rechtdoor over deze weg in de richting van het centrum. Hij reed vermoedelijk door rood en botste tegen een 23-jarige automobiliste uit Alkmaar die linksaf wilde slaan naar de Huiswaarderweg. De 44-jarige automobilist werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn 26-jarige vrouwelijke passagier en hun 8 maanden oude zoontje werden ook ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De 23-jarige vrouw bleef ongedeerd.