Persbericht

4 november, 2010

Copaco Nederland nieuwe distributeur BullGuard

BullGuard, specialist in gebruiksvriendelijke consumentenoplossingen voor de beveiliging van PC's en mobiele apparaten, kondigt aan dat Copaco per direct officieel distributeur is van BullGuard producten in Nederland. Sinds twee jaar is de distributeur voor BullGuard actief in België. Dankzij de goede behaalde resultaten, hebben beide partijen besloten de distributie ook in Nederland op te starten.

Filip Van Ryn, Sales Manager Benelux bij BullGuard, zegt: "We kijken uit naar de uitbreiding van onze prettige samenwerking op de Nederlandse markt. De afgelopen twee jaar heeft Copaco bewezen een belangrijke speler te zijn in België, we hebben veel vertrouwen in de kennis en expertise van de distributeur voor Nederland."

Om de uitbreiding in Nederland verder vorm te geven, heeft BullGuard per 1 september een nieuwe account manager aangenomen. Melkianus Lekatompessij is binnen BullGuard verantwoordelijk voor de onafhankelijke resellers en de aankoopgroeperingen. Voordat Lekatompessij bij BullGuard begon, werkte hij als field account manager bij Microsoft. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor het verzorgen van in-store trainingen en het geven van demonstraties. "De gebruiksvriendelijkheid en de hoge kwaliteit van de producten zijn kenmerkend voor BullGuard. Het unieke reseller-programma maakt dat het voor distributeurs erg aantrekkelijk is om producten van BullGuard op te nemen in het aanbod. In mijn nieuwe functie hoop ik bij te dragen aan de bekendheid van BullGuard in Nederland", besluit Lekatompessij.

(227 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE