Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

4 november 2010

Novotel hotel introduceert: koop je eigen hotelkamer Novotel lanceert novotelstore.com: gasten van Novotel genieten online van de luxe van de hotelketen

Amsterdam, 4 november 2010 - Novotel, een van de merken van Accor Hotels, wil de band met haar klanten versterken door wereldwijd een online shop te openen: novotelstore.com. Via deze webshop kunnen klanten een selectie artikelen uit de hotelkamer online kopen. Met novotelstore.com speelt Novotel in op de enthousiaste reacties van klanten op de kwaliteit van de tijdens hun verblijf aangeboden producten.

Beleef Novotel thuis
Op novotelstore.com worden trouwe klanten van Novotel uitgenodigd om uitgebreider kennis te maken met het hotelmerk door middel van een selectie producten:

novotelstore.com op uw mobiel
Fotografeer deze barcode met uw mobiele telefoon om naar de online winkel te gaan.


· · · ·

comfort: Novotel-bed, -kussens en -dekbedden welzijn: badset, badjas, bad- en doucheproducten van "N" familie: tafel en stoelen van B.a.b.a, Barbapapa-poef en -kussens hedendaagse avant-gardekunst: digitale kunst-dvd, grafisch werk van Novotel

Novotel maakt voor deze website gebruik van haar expertise op het gebied van dienstverlening. Internetgebruikers kunnen tijdens het plaatsen van een bestelling direct advies inwinnen via instant messaging of door de klantenservice te bellen op nummer 00 800 123 22 123*.
* Gratis nummer in Europa ­ Beschikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur (GMT+1)

Hotels at Home, de online-winkelexpert
Voor dit project heeft Novotel de krachten gebundeld met Hotels at Home. Het bedrijf assisteert de hotelindustrie op het gebied van marketing en logistiek en is wereldleider in het opzetten van online winkels voor internationale cliënten. Accor Hotels werkte al eerder samen met Hotels at Home voor de online winkel SoBoutique, voor haar merk Sofitel.



Beddengoed ­ van 195 tot 235 Badjas ­ 50

B.a.b.a-tafel ­ van 669 tot 749

Barbapapa-poef ­ 209

Dvd met digitale kunst ­ 25

Grafisch werk van Novotel Lucy Buck - 120



Over Novotel Als upper mid-scale hotel onder de paraplu van Accor heeft Novotel een aanbod van bijna 400 hotels en resorts in 60 landen; de hotels zijn gelegen in de centra van internationale metropolen. Altijd ideaal voor de zakenman of toeristische reiziger. Het consistent hoge serviceniveau van Novotel stimuleert het welzijn van zakelijke en toeristische reizigers: dat heeft alles te maken met de ruime, modulair ingerichte gastenkamers, een uitgebalanceerd keukenaanbod op elk uur van de dag, voortreffelijke vergaderfaciliteiten, attent personeel, speciaal ingerichte kinderruimten en wellnessmogelijkheden om altijd fit te blijven. Novotel is een pionier op het gebied van duurzame ontwikkeling en alle Novotel hotels nemen deel aan het wereldwijde milieucertificeringsprogramma Green Globe. Over Accor Accor, `s werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa is aanwezig in 90 landen met 4.100 hotels en bijna 500.000 kamers. Met een omvangrijke portfolio aan hotelmerken - Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, all seasons, Etap Hotel, Formule 1, hotelF1, Motel 6 en aanverwante activiteiten zoals Thalassa sea & spa en Lenôtre beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met 145.000 medewerkers wereldwijd biedt Accor haar klanten ruim 40 jaar kennis en ervaring. In Nederland biedt Accor Hotels haar gasten een brede keuze uit 37 hotels, van het luxe tot het budget segment: 2 Sofitel hotels waaronder het prestigieuze Sofitel Amsterdam The Grand,1 MGallery hotel ­ The Convent Hotel Amsterdam, 9 Novotel hotels, 11 Mercure hotels, 11 ibis hotels, 1 Etap hotel en 2 Formule 1 hotels.



Ingezonden persbericht