GoodBite introduceert Bacon en Hamblokjes


GIESSEN, 20101104 -- GoodBite introduceert momenteel binnen C1000 weer twee nieuwe producten. Vegetarische Bacon en Hamblokjes zorgen voor een uitbreiding van het GoodBite vleesvervangers assortiment en geven nog meer variatiemogelijkheden voor de consument.

Schouten Europe B.V. uit Giessen heeft met haar consumentenmerk GoodBite sinds 2002 een ruim assortiment aan vleesvervangers op de markt gebracht. In navolging van een heel aantal vegetarische burgers, schnitzels, roerbakproducten, snacks en broodbeleg producten, introduceert GoodBite momenteel weer twee nieuwe producten. Onlangs werden het goed ontvangen GoodBite Vers Gehakt en de GoodBite Notenburger al geïntroduceerd, nu komt GoodBite met vegetarische Bacon en Hamblokjes.

Beide producten kunnen als ingrediënt voor bestaande maaltijden worden gebruikt. "Het verwerken van de bacon en hamblokjes in stamppotten, salades en pastagerechten geeft een vleesbeleving die niet van echt te onderscheiden is." GoodBite Bacon en GoodBite Hamblokjes zullen in de winkels veelal naast het GoodBite Broodbeleg in het vleeswarenschap worden gepresenteerd.

De producten van GoodBite zijn in Nederland te verkrijgen bij C1000.