Van Duuren Districenters genomineerd voor High Growth Award 2010


VIANEN, 20101104 -- Met de nominatie voor de High Growth Award dingt Van Duuren Districenters mee naar de titel `beste groeionderneming van 2010'. Aan deze jaarlijkse award mogen bedrijven meedoen die de afgelopen drie jaar een flinke groei hebben doorgemaakt. Daarbij speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei.

Voor de High Growth Award 2010, georganiseerd door Port4Growth, zijn 35 bedrijven genomineerd. De uitreiking van de Award vindt plaats op 23 november in Theater de Flint in Amersfoort. De High Growth Awards is regionaal georganiseerd. De bedrijven strijden om de titel van beste regionale groeionderneming van Midden Nederland. Bovendien zullen er ook nog drie themaprijzen te verdelen zijn. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven.

Bij de selectie werden uiteenlopende criteria gehanteerd. De cijfers van de afgelopen drie jaar moeten een gemiddelde omzetgroei tonen van ten minste tien procent. Er moet sprake zijn van een duidelijke visie op toekomstige groei. Ook werd er gekeken naar de groeistrategie voor de komende jaren en de wijze waarop MVO wordt geïntegreerd in de werkzaamheden. Specialisten van Rabobank en PwC bezochten de deelnemende ondernemingen voor een vragensessie.

"Deze nominatie is een geweldige bevestiging voor de weg die we bij Van Duuren al jaren geleden zijn ingeslagen" vindt directeur Jeroen van Duuren, "We zijn er zelf best trots op dat we ondanks de recessie zijn blijven groeien. Ook in september lieten we weer een groei van 39% zien ten opzichte van vorig jaar. Dat kon alleen door een heldere en consequent uitgevoerde strategie, die onder meer wordt gekenmerkt door succesvolle acquisitie van nieuwe klanten en continu investeren in de kwaliteit van ons pan-Europese netwerk én in de kwaliteit van onze medewerkers. De nominatie voor de High Growth Awards 2010 is wat dat betreft een compliment aan alle Van Duuren-medewerkers. Als we de Award ook nog winnen is het hier natuurlijk echt feest", aldus Jeroen van Duuren.

Over Van Duuren Districenters
Van Duuren Districenters is een Pan-Europese logistieke dienstverlener, en in dit segment een top 5 speler onder de familiebedrijven in Nederland. Van Duurens Europese netwerk dekt 36 landen. Via haar partners beschikt Van Duuren Districenters over 381 afleverdepots van waaruit 9.525 wagens over heel Europa leveren. Van Duuren staat voor `Quality'. Iedere dag weer zetten de medewerkers van Van Duuren zich in om dit doel te bereiken.

Van Duuren Districenters





Ingezonden persbericht