Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, april 2010

Eten & Drinken in stijl op het Malieveld!

Eten & Drinken Evenementen organiseert dit jaar de tweede editie van het gastronomisch evenement Eten & Drinken. Partner RTL verbindt ook in 2010 haar naam aan dit succesvolle concept. Het evenement vindt plaats van donderdag 4 t/m zondag 7 november op het Malieveld in Den Haag. In luxe, verwarmde tentpaviljoens kunnen liefhebbers van uit eten gaan, wijnen, culinair shoppen en koken hun culinaire hart ophalen.

Op het ogenblik is de organisatie van Eten & Drinken druk bezig de top van gastronomisch Nederland en daarbuiten samen te brengen onder één dak. Zo worden toprestaurants uit heel het land weer benaderd om plaats te nemen in het groots opgezette restaurant van het evenement. Evenals vorig jaar kunnen bezoekers van Eten & Drinken genieten van verrassende gerechten van veel verschillende sterrenkoks.

Deelnemer en top chef Ruben van Dieten was zeer onder de indruk van de eerste editie: "Als Eten & Drinken bij de eerste editie in 2009 al dit niveau heeft, dan kunnen volgende edities alleen nog maar beter worden."

Deelnemer Paul van Waarden deelt deze mening: "Als iedereen weet wat er op het Malieveld gebeurde in november 2009, dan liggen ze dit jaar drie rijen dik voor de deur!"

Ook voor de culinaire markt worden vele tientallen nieuwe delicatessenwinkels, traiteurs en wijnhuizen benaderd om hun waren en kennis aan de bezoekers aanbieden. Er hebben zich inmiddels al vele deelnemers aangemeld. Op de markt kunnen de 22.500 te verwachten bezoekers zich laten inspireren en hun voorraadkast aanvullen. Professionals kunnen via workshops, masterclasses en demonstraties hun kennis overbrengen aan de bezoekers.

Medeorganisator en producent Arwin Touw heeft vertrouwen in deze tweede editie: "Liefhebbers van koken gaan voor kwaliteit. Ze willen weer terug naar pure producten waarvan ze weten wat er inzit en waarvan ze weten waar het vandaan komt. Vorig jaar hebben we een fantastische lijst met chefs voor in onze restaurants en een grote lijst met deelnemende winkels op het gebied van de gastronomie weten samen te stellen. Met deze eerste succesvolle editie hebben we de bezoekers verrast met zo veel kwaliteit en mooie producten onder één dak. Hier zijn we erg trots op! Dit jaar gaan we groter, met een nog meer restaurants, nog meer deelnemers, nog meer mooie producten en nog meer bezoekers."

Deelnemen

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan Eten & Drinken kunnen zich aanmelden via de website www.etenendrinken.nu of bellen naar 0703451930.

---------------------------------------EINDE--------------------------------------------

NOOT VOOR DE REDACTIE /