Ingezonden persbericht


AGENDABERICHT

Unieke mogelijkheid kennismaking Agile-ontwikkeling

Oude Wetering, 26 oktober - IT-dienstverlener COOLProfs biedt IT'ers de mogelijkheid geheel vrijblijvend kennis te maken met het Agile-ontwikkelplatform van OutSystems.

'Het Agile Platform van OutSystems stelt de IT-afdeling in staat om enterprise webapplicaties zes keer sneller dan normaal te ontwikkelen en te onderhouden en ze tegen een vijfde van de gebruikelijke kosten aan te passen. OutSystems maakt dit mogelijk door middel van een volledige applicatie lifecycle platform waarbij de tools volledig op elkaar zijn afgestemd.'

De komende acht maanden zal COOLProfs acht keer een gratis en geheel vrijblijvende demo-workshop organiseren op haar kantoor in Oude Wetering. Tijdens de workshop zal op een praktische manier nader worden ingegaan op de mogelijkheden van het ontwikkelplatform om op een Agile-manier een applicatie te ontwikkelen. De workshop is technisch van aard en bedoeld voor IT-ontwikkelaars en -managers.

Op de volgende dagen staat een demo-workshop gepland, van 15.00 tot 17.00:

Donderdag 4 november

Donderdag 6 januari

Donderdag 3 februari

Donderdag 3 maart

Donderdag 31 maart

Donderdag 28 april

Donderdag 26 mei

Donderdag 23 juni

Aanmelden: Aanmelden kan via de website van COOLProfs of neem contact op met Nora Bakker of Maud van Seggelen via 071 3311623

Over COOLProfs

COOLProfs is specialist in het bouwen van bedrijfskritische informatiesystemen op maat, onder andere in CA Gen en OutSystems. Voorbeelden van gerealiseerde projecten zijn het systeem voor kredietverlening bij ABN AMRO Bank, het C1000 winkelinformatiesysteem en een Global Account Management systeem voor TNT Express. COOLProfs onderscheidt zich door haar aanpak, waarin de menselijke factor van IT centraal staat en waarbij in nauwe samenwerking met de klant het gewenste resultaat wordt gerealiseerd. Mede dankzij haar ontwikkel- en beheeromgeving haalt COOLProfs een hoge productiviteit en is zij in staat binnen de afgesproken tijd en het overeengekomen budget op te leveren. Tot de vaste klanten van COOLProfs behoren onder meer ABN AMRO Bank, Kadaster, Delta Lloyd, C1000, Wasco, Ministerie van Verkeer en Waterstaat en TNT. Kijk voor meer informatie op www.COOLProfs.nl.