Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ahoy en Pleisureworld vinden elkaar in samenwerking op gebied van Sport

Pleisureworld, ooit begonnen als onafhankelijk platform voor overheid en ondernemers in de leisurebranche, heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een belangrijk kennisinstituut op het gebied van recreatie. Vanuit die hoedanigheid heeft zij ook nieuwe initiatieven ontwikkeld op het terrein van sport, waaronder een nieuwe Sportvak beurs, gekoppeld aan de Recreatie Vakbeurs in Gorinchem. Op verzoek van belanghebbende organisaties uit de branche en toeleveranciers in sport en openbare ruimte is gekozen voor een strategische samenwerking met Ahoy Rotterdam en de organisatie van de vakbeurs Leisure & Sport Totaal.

Bundeling van krachten
Door de bundeling van activiteiten wordt verdere versnippering tegengegaan en kunnen professionals uit de branche rekenen op een sterk kennisprogramma. In de toekomst zal op Leisure & Sport Totaal Pleisureworld intensieve kennisworkshops organiseren. In het Pleisureworld Sportpaviljoen zullen experts uit het werkveld hun opwachting maken waarbij ook aandacht gegeven wordt aan het netwerken en verbinden van relaties die elkaar kunnen versterken. Een en ander sluit aan bij het kennisprogramma dat op de openingsdag van de beurs tegelijkertijd plaatsvindt in het Congres- & Vergadercentrum van Ahoy. Daar worden in samenwerking met Arko Sports Media diverse parallelsessies worden gehouden over actuele als thema's als: multifunctionele sportaccommodaties, innovaties rondom sportaccommodaties, samenwerkingsvormen en het Olympisch Plan 2028 worden besproken

Over Pleisureworld
Pleisureworld is onafhankelijk platform voor overheden- sport- openbare ruimte en de vrijetijdsbranche. Pleisureworld opereert onder de naam 'de Startpagina voor de Recreatiebranche'. Pleisureworld kent TOP-Partners, Sponsors, Businessclubleden en biedt de ondernemer, overheden, sport, openbare ruimte en de vrijetijdsbranche perspectief voor de totale vrijetijdsmarkt. Pleisureworld streeft naar een optimaal ondernemersklimaat in de sport- en vrijetijdsindustrie, waarbij productkennis, trends en noviteiten de basis vormen voor succesvol ondernemen.

Over Leisure & Sport Totaal
Van 23 t/m 25 november vindt de derde editie plaats van de vakbeurs Leisure & Sport Totaal. Ahoy Rotterdam is drie dagen lang opnieuw de ontmoetingsplaats voor professionals waar het gaat om de sport- en vrijetijdsindustrie. De vakbeurs biedt professionele bezoekers (gemeenten en ondernemers) een uitgebreid aanbod op het gebied van Aqua, Recreatie, Sport, Wellness en Facilities. De vakbeurs Leisure & Sport Totaal onderscheidt zich door nadruk te leggen op kennisoverdracht, noviteiten en trendbeleving.



Ingezonden persbericht