Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SLAM!FM DJ NEW TALENT AWARD 2010

Hilversum, 4 november 2010 - Dinsdagavond zijn in de Matrixx in Nijmegen voor de zevende keer de Nightlife Awards uitgereikt, dé verkiezing van de populairste uitgaansgelegenheid van Nederland. Daarnaast is voor de tweede keer de SLAM!FM DJ New Talent Award uitgereikt. De award voor het best nieuw opkomend talent van Nederland werd door Music & Program Director Menno de Boer overhandigd aan de achttienjarige Miss Capital-D. De avond had een vullend programma met diverse optredens en werd afgesloten met een dj set van Miss Capital-D.

Miss Capital-D begon twee jaar geleden haar carrière als dj. Na het bijwonen van een dj workshop kreeg ze de smaak te pakken. In 2009 deed ze mee aan de 'kustbende dj wedstrijd' en met succes, ze wist de jury te overtuigen van haar kwaliteiten en werd eerste. Afgelopen zomer bracht ze op diverse festivals haar beats ten gehore.

Aanstaande vrijdag hoor je tijdens 'Clubbin met Eric van Kleef een interview met Miss Capial-D. 'Clubbin; iedere vrijdag van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 22.00 tot 00.00 uur op SLAM!FM.

Noot voor de redactie,