Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Deloitte en Exact kondigen samenwerking aan

Exact Online toegevoegd aan online portal van Deloitte

Delft en Rotterdam, 4 november 2010 - Om de dienstverlening voor het MKB te verbredenn, hebben Deloitte en Exact besloten tot samenwerking. Vanaf vandaag kunnen ondernemers de administratie voeren met behulp van Exact Online via het online dienstverleningsplatform van Deloitte: Ctrl. Het toevoegen van Exact aan www.ctrl.nl past binnen de multi-vendor strategie van Deloitte om de beste online boekhoudoplossingen aan te bieden die tegemoet komen aan de verschillende behoeften van haar cliënten.

Gebruiksvriendelijkheid zonder initiële investering Paul Ramakers, Managing Director Exact regio Nederland: 'Door de cliënten van Deloitte een gebruiksvriendelijk online boekhoudplatform te bieden profiteren ze van de kennis van Exact en de accountancy expertise van Deloitte, zonder initiële investering. Exact Online geeft zowel de cliënt als Deloitte real-time toegang tot vitale informatie, waardoor gedegen en slagvaardig op ontwikkelingen kan worden gereageerd. Daarnaast kunnen de cliënten van Deloitte efficiënter gaan werken door gebruik te maken van de geïntegreerde koppeling met het internetbankiersysteem van Rabobank en ABN Amro voor een versnelde factuurafhandeling op.'

Lagere administratieve lasten en meer inzicht in de bedrijfsvoering Ctrl is 6 jaar geleden gestart met het aanbieden van online diensten waaronder boekhouden. Herman Roose, verantwoordelijk partner voor de MKB-praktijk bij Deloitte: "Met Ctrl hebben we de ambitie de beste online boekhoudoplossingen te bieden. Exact Online sluit hier naadloos bij aan. De Exact Boekhoudoplossing past bij onze visie om de administratieve lasten voor klanten te reduceren en hen op basis van actuele rapportages inzicht te geven in hun bedrijfsvoering'.

Exact is de derde partij die zich aansluit bij het Deloitte platform Ctrl.




Ingezonden persbericht