Oranjewoud


Geslaagde Strategieconferentie GVOW

Begin oktober was de tweede Strategieconferentie van de Gebruikersvereniging van GBI. Hierin stonden de visie en gedachten van de ontwikkelingen van GBI en het bestuursmodel van de GVOW centraal. De voorzitters van de productgroepen, het MT van de businessgroep Ruimtelijk Beheer en de Stuurgroep GBI werden onder leiding van André van de Kraats in twee dagen meegenomen in de nieuwe wereld van Beheer Openbare Ruimte. De conferentie werd afgesloten met het ondertekenen van een convenant waarbij de koers voor de komende twee jaar is vormgegeven.

GBI en BGT
Programmamanager BGT (Basisregistratie Grootschalige Topografie) Ruud van Rossum presenteerde aan de groep de aanpak van de BGT. De komst van de BGT betekent voor GBI dat de grafische data straks aangeleverd gaat worden door de geo-afdeling. Dit betekent een andere manier van werken voor de beheerder en kan daar van profiteren.

Ontwikkelingen van GBI
Oranjewoud heeft de aanwezigen meegenomen in de evolutie van beheer , de ontwikkeling van GBImagazijn, de visie van Oranjewoud op Kaart en Keten, new kids van beheer en de evolutie van GBI. Eén ding is zeker GBI zal gemoderniseerd moeten worden.

Model GVOW
Voor de organisatie van de GVOW is voor een nieuw organisatiemodel gekozen, samen met de nieuwe koers vormt dit het nieuwe convenant.