Ingezonden persbericht


Belkin introduceert FlipBlade(TM) en Grip 360° + standaard voor iPad

Uw iPad, op uw manier

Schiphol-Rijk, Nederland, 4 november 2010 ­ Belkin, de toonaangevende leider die mensen en technologie met elkaar in contact brengt, heeft vandaag de introductie van de Grip 360° + standaard en de FlipBladeTM aangekondigd. Deze twee draagbare oplossingen benadrukken het multifunctionele karakter van de iPad. Met de nieuwe oplossingen van Belkin kan de iPad in vrijwel elke stand worden gezet, zodat de gebruiker snel en moeiteloos met de iPad kan werken.

Draagbare oplossingen van etui en standaarden benadrukken multifunctionele inzetbaarheid van de iPad

De Grip 360° + standaard is een alles-in-één-oplossing die op drie manieren kan worden gebruikt: als beschermhoes, als etui dat in de hand wordt gehouden en als standaard. Dankzij de soepele handband is de iPad comfortabel mee te dragen in de hand. De band kan gemakkelijk 360 graden worden gedraaid, zodat beelden in elke hoek kunnen worden bekeken, thuis of op het werk. Wanneer u de band verwijdert en de standaard aanbrengt, kunt u de iPad gewoon op een vlakke ondergrond zetten. Zo is de iPad altijd gemakkelijk te gebruiken. Met de verstelbare standaard kan de iPad in verschillende hoeken worden gezet om te gamen, te lezen, te internetten of te typen.

De ultracompacte FlipBladeTM zorgt met zijn strakke vormgeving voor een stevige ondersteuning. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat de iPad in zowel staande als liggende richting kan worden gebruikt. De FlipBlade kan gemakkelijk worden geopend en is dus snel in gebruik te nemen. Zo kunt u op de meest uiteenlopende manieren en locaties met uw iPad aan de slag.

De standaarden en hoezen van Belkin bieden u maximale mobiliteit en gebruikersgemak

De iPad is een draagbaar platform. Iedereen gebruikt hem op een andere manier. Ook de locatie is voor iedereen anders. Deze nieuwe oplossingen van Belkin zorgen voor een maximum aan vrijheid en mobiliteit, en bieden de gebruiker alle mogelijkheden om content te gebruiken en verbonden te blijven.

Grip 360° + standaard (F8N439cw) ­ ¤ 59,99

* Gebruik uw iPad zoals u dat wilt met dit unieke alles-in-één-etui
* Van handzaam etui om te vormen tot standaard
* Standaard in verschillende hoeken instelbaar
* 360 graden draaibare handband

* Handband van soepel neopreen past gemakkelijk om de hand
* Goede grip op uw iPad

Grip 360° (F8N455cw) ­ ¤ 39,99


* Slank iPad-etui, 360º draaibaar

* 360 graden draaibare handband

* Handband van soepel neopreen past gemakkelijk om de hand
* Goede grip op uw iPad

FlipBlade(TM) (F5L080cw) ­ ¤ '¬ 24,99

* Zet uw iPad neer in een draagbare en opvouwbare standaard
* Strakke en compacte vormgeving

* Eenvoudig draaibaar voor horizontaal en verticaal gebruik

VERKRIJGBAARHEID:
Vanaf november verkrijgbaar in Europa.

iPad is een handelsmerk van Apple Inc.

Over Belkin - www.belkin.com
Belkin biedt een gevarieerd assortiment dat gebruikers van computers en consumentenelektronica thuis, in de auto en onderweg voorziet van naadloos te integreren elektronische producten. Belkin, opgericht in 1983 in Californië, is een particulier bedrijf en erkend marktleider op het gebied van uitgebreide netwerkoplossingen, accessoires voor onder andere iPod en computers. Het bedrijf biedt tal van netwerk- en home entertainmentmogelijkheden, zoals de PureAV productlijn die de consument voorziet van kabels, netwerkstroom en digitale draadloze internetaccessoires. Dankzij zijn fenomenale groei is Belkin een speler op wereldniveau geworden. Naast een hoofdkantoor in Los Angeles heeft het bedrijf ook vestigingen in Pacifisch-Azië. De Europese hoofdzetel bevindt zich in Nederland, maar Belkin heeft ook vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden en Dubai, alle gericht op de verschillende lokale markten.