Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
4 november 2010

Orangebag.nl trotse 2e tijdens FD Gazellen Awards 2010!

Den Bosch, 4 november - Het Financieele Dagblad heeft OrangeBag.nl benoemd tot een van de FD Gazellen 2010. Vanmiddag vond de uitreiking plaats waarbij OrangeBag.nl eindigde op een trotse 2e plaats. De eigenzinnige online fashion store behoort daarmee tot de top 3 van snelst groeiende ondernemingen in de provincie Noord-Brabant. Met een totale groei van 432% in de afgelopen twee jaar is OrangeBag.nl een goed succesvoorbeeld en dus met recht een FD Gazelle.

Het Financieele Dagblad organiseert ieder jaar de groeicompetitie FD Gazellen, waarin de snelst groeiende bedrijven van Nederland (de Gazellen) het tegen elkaar opnemen om de titel FD Gouden Gazelle te bemachtigen. Hiermee vestigt Het Financieele Dagblad de aandacht op bedrijven die snel in omzet groeien en brengt zodoende het Nederlandse ondernemerschap in de verschillende provincies in kaart. OrangeBag.nl groeide de afgelopen twee jaar met 432%. Ook 2010 is een goed jaar; Sluiter verwacht met 60% te groeien. Deze mooie resultaten leverden een trotse 2e plaats op in de top 3 van snelst groeiende bedrijven in de provincie Noord-Brabant.

Meedelen in de feestvreugde? Dat kan want OrangeBag.nl geeft van 5 november 0.01 uur tot 8 november 23.59 uur 20% korting op de nieuwe collectie voor vrouwen, mannen en kinderen. Vul de actiecode 'gazelle20' in bij je shopping bag en de korting wordt automatisch verrekend.

About OrangeBag.nl
Tineke Sluiter startte op 13 december 2005 (zonder enige ervaring in de mode, maar met een goed gevoel voor trends) vanaf een zolderkamer de online fashion webshop, vanuit haar eigen behoefte en geprikkeld door het verhaal van een vriendin die bang was om bij buitenlandse online shops te bestellen. In 5 jaar tijd is OrangeBag.nl een van de snelst groeiende - en volgens vaste bezoekers meest verslavende - Nederlandse mode webwinkels. In juli 2010 verhuisde OrangeBag.nl naar een spiksplinternieuw kantoorpand van 1600 m2 in Veghel waar de in totaal 16 fulltime medewerkers elke dag hun steentje bijdragen aan de groei en bloei van deze online fashion store. Inmiddels telt het merkenportfolio van OrangeBag.nl 65 modelabels voor vrouwen, kinderen en mannen in het midden tot hoogsegment uit Scandinavië, Engeland, Nederland, België, Italië, Spanje en Frankrijk. Een kleine greep uit de 65 labels: French Connection, Bruuns Bazaar, Odd Molly, Graumann, Baum und Pferdgarten, Dagmar, Lollys Laundry, Fred de la Bretonière, Shabbies Amsterdam, Chie Mihara, Patrizia Pepe, Hunkydory, Bellerose, Claesen's, Madé, Hans Ubbink, Hoss Intropia, Les Petites en Stella Nova.

Noot voor de redactie (